Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Letovanje u Pefkohoriju za 79 evra


Pefkohori je glavni nosilac turizma na poluostrvu Kasandra, prvom prstu Halkidikija, a zahvaljujući atraktivnoj ponudi sajta Superodmor.rs upravo tamo možete povoljno da letujete krajem septembra.
Pefkohori je postao slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima, pa predstavlja idealnu destinaciju za odmor, a takođe šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima i barovima.
U njemu možete da vidite prelepu crkvu, stari deo grada, limunova stabla na svakom koraku, a letovanje će svakako upotpuniti duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu, a moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za sportove na vodi.
Zahvaljujući sajtuSuperodmor.rs, autobuski pervoz i deset noćenja u vili Petridis platićete 79 evra po osobi. Ova atraktivna ponuda odnosi se na polazak 22.9. pošto redovna cena iznosi 129 evra, pa na ovaj način možete uštedeti 50 evra po osobi. 

Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor supermarkete, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες