Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Prvi mesec Dečje Platonove Akademije


Platonova Akademija dečjih interesovanja navršila je prvih mesec dana svoga postojanja. Studenti Akademije, pitomci Centra za razvoj dečjih interesovanjaPovratak prirodi i deca školarci do 12 godina starosti stasavali su i zabavljali se kroz raznolike predmete koje smo do sad izučavali u  našoj Platonovoj Akademiji.
Platonova Akademija, u kojoj promovišemo kulturu, sport, umetnost i moralno vaspitanje i obrazovanje, idealno je rešenje za radne ljude koji imaju decu mlađe školarce i potrebu da se ona u toku letnjeg raspusta kreativno angažuju na sigurnom mestu, u podsticajnoj atmosferi, uz profesionalce iz različitih oblasti humanističkih nauka.
Od prvog dana mladi platonovci razvijaju svoja interesovanja i stiču bitna životna znanja puni radosti. Ne pokazuju znake umora. Ni sad, kad su počele našeOlimpijske igre.
Mnogo bi bilo da vam prenesemo slikom sve što smo do sad radili, pa smo napravili odabir aktivnosti koje će vam pomoći da zamislite kako teku dani u Platonovoj Akademiji dečjih interesovanja.

Na časovima filosofije, osim debatovanja o važnim životnim temama, studenti su učili i o smislu i značaju građevina poput Partenona. Razgovaralo se i o starogrčkoj kulturi življenja, društvenom uređenju, poslovima i sl. Slede fotografije sa ovih radionica.
Ako vam se sviđa to što radimo i želite da učestvujete, svim budućim platonovcima naša srca i naša vrata su širom otvorena.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες