Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ανατριχιαστική περιγραφή πρώην αντάρτη του UCK:Αφαίρεσε καρδιά κρατούμενου για εμπόριο !!

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, πρώην αντάρτης των Αλβανών του Κοσόβου περιέγραψε στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας τον τρόπο με τον οποίον αφαίρεσε την καρδιά ζωντανού κρατουμένου, με προορισμό τη μαύρη αγορά ανθρωπίνων οργάνων. Στη συνέντευξη, ο μάρτυρας περιέγραψε  πως είχαν οργανωθεί ομάδες κατάρτισης σε πρόχειρα νοσοκομεία  από όπου αφαιρούνταν από αιχμαλώτους ανθρώπινα όργανα και μεταφέρονταν με στρατιωτικά μέσα στο αεροδρόμιο των Τιράνων. Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε εκπαιδευτεί και αυτός  στην αφαίρεση των ανθρώπινων οργάνων.
Ο Σέρβος εισαγγελέας Βλαντιμίρ Βούκσεβιτς, αρμόδιος για εγκλήματα πολέμου, δήλωσε ότι ο κρατούμενος ήταν ομοεθνής του και ότι το αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα στη βόρεια Αλβανία. Καταγγελίες για εμπόριο οργάνων από στελέχη του Απελευθερωτικού Στρατού Κόσβου (UCK) έχουν απασχολήσει την Ε.Ε., ενώ ο Ντικ Μάρτι, εισηγητής του Συμβουλίου της Ευρώπης, διατύπωσε κατηγορίες εναντίον ηγετικών στελεχών του UCK, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού πρωθυπουργού του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...