Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Izgoreo deo hale firme “Toplica drvo”



U firmi “Toplica drvo” na Dorćolu došlo do požara u kome je izgorelo 50 kvadrtata hale i krova. Intervenisale tri vatrogasne ekipe


U Firmi “Toplica drvo”, koja se bavi preradom drveta i izradom stolarije u Ulici Visokog Stevana 43a, na Dorćolu, u nedelju oko 22 časa izbio je požar. Sa vatrenom stihjom koja se brzo rasplamsala borile su se tri vatrogasne ekipe. Plamen su brzo lokalizovali, ipak, izgorelo je oko 50 kvadrata krova i unutrašnjost hale. U požaru srećom, nije bilo povređenih.
Kako nezvanično saznajemo, požar je primetio radnik obezbeđenja S.B. (29). On je navodno na monitoru povezanom sa sigurnosnim kamerama video varničenje iz cevi koja je povezana sa kotlom. Ubrzo se na monitoru pojavila i vatra. Mladić je pokušao sam da ugasi požar, ali s obzirom na lako zapaljive materije koje se u zapaljenom objektu nalaze, nije uspeo da se izbori sa plamenom koji je i pored kiše već uveliko “lizao” krov objekta. Radnik je pozvao vatrogasce, a na mesto incidenta došao je i vlasnik firme G.S. (48).
Posle polučasovne borbe sa vatrom, vatrogasci su uspeli da je ukrote, međutim, na sve strane je krenu da kulja gust crni dim od kojeg se ništa nije videlo. Kada se dim malo razišao, još ponegde na krovu nazirao se po koji plamičak. Vatrogasci su se ponovo popeli na krov da gase vatru.
Inače, firma “Toplica drvo” se nalazi u neposrednoj blizini garaže GSP na Dorćolu. Tačnije, graniči se sa delom dvorišta u kojem su smešteni pogoni za pranje o održavanje trolejbusa.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου