Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Provedite četiri nezaboravna dana u Moskvi za 470 evra


Ako još niste obišli rusku prestonicu Moskvu, ovo je idealna prilika za to. Vaš omiljeni sajt za putovanja "Superodmor.rs" za vas samo danas ima specijalnu ponudu, a u pitanju su četiri noćenja sa doručkom i avionskim prevozom, za 470 evra po osobi.
Prestonica moćne Rusije osnovana je pre više od 850 godina na jednom brdašcu na kojem se danas nalazi Kremlj, a sada je jedan od najvećih gradova Evrope u kojem živi oko 10 miliona stanovnika.

Moskva je grad koji pruža mnogo mogućnosti, ali i mnogo za videti. Ako danas rezervišete aranžman koji vam nudi sajt "Superodmor.rs" ostvarićete popust od 40 evra po osobi. Ponuda uključuje četiri noćenja sa doručkom u hotelu nedaleko od Izmailovo parka, na samo 20 minuta od Crvenog trga.

Smeštaj u svom sastavu ima preko 1000 soba, oko kojih svaka ima kupatilo, TV, telefon. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova, fitnes sala sa bazenom, ruskom i turskom saunom, internet centar, prodavnice..

Hram Hrista Spasitelja
Ono što uključuje ova ponuda je razgledanje grada, Crvenog trga, Kremlja, crkve Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičiji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet „Lomonosov”, Park Pobede...

Tokom boravka u ovom magičnom gradu ne treba propustiti i ne videti, a svakako možete fakultativno: spektakularni kompleks palata i crkvi u kome se danas nalazi sedište političke moći Rusije, Uspensku i Arhangelsku crkvu, Car zvono, Car top, Oružanu palatu, riznicu carske Rusije, Arbat - glavnu pešačku zonu..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου