Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Είστε Έτοιμοι για την Επανάσταση στις Αγορές και τις Πωλήσεις;

Galoo Τύπος - 22.11.2012

Η αγορά και η πώληση γίνονται πιο διασκεδαστικές όταν γίνονται απευθείας. Σκεφτείτε το. Τα πράγματα που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι αυτά που συνδέουμε με κάποιον. Με κάτι τέτοιες στιγμές οικοδομούνται οι σχέσεις και οι σχέσεις μας βοηθούν να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα.
Πώς θα σας φαινόταν αν οι αγαπημένες σας μάρκες πωλούνταν από κάποιον φίλο σας; Ή από κάποιον που θα μπορούσε να γίνει φίλος σας; Δεν θα ήταν διαφορετική η ποιότητα των υπηρεσιών που θα απολαμβάνατε, όπως και το ενδιαφέρον μετά την πώληση; Δεν θα ήταν διαφορετική ίσως και η τιμή;
Στο Galoo πιστεύουμε ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όσους θέλουν να αγοράσουν κάτι online οικοδομώντας μια καλύτερη σχέση με εκείνους που θέλουν να πουλήσουν online και το να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, ξεκινά με απλά πράγματα, όπως να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που χρειάζεται να αγοράσουμε και γιατί, τι είναι αυτό που πωλείται και πώς.
Αυτές οι μικρές βασικές αλήθειες συχνά οδηγούν σε μια νέου είδους αξία. Όταν εξοικονομείτε χρόνο για να αγοράσετε ό, τι θέλετε γρήγορα, σε καλή τιμή, τότε δίνετε επίσης αξία σε κάποιον που θέλει να το πουλήσει γρήγορα, στην ίδια τιμή.
Αυτή είναι μια νέα έννοια. Ο αγοραστής παρέχει αξία στον πωλητή και ο πωλητής παίρνει αξία από τον πελάτη που βλέπει πέρα ​​από το κόστος που καταβλήθηκε.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια επαναστατική έννοια. Ίσως προκαλεί και μια μικρή αναστάτωση. Αλλά και πάλι, ο κόσμος μας αλλάζει πολύ γρήγορα. Είμαστε όλοι στο σημείο που συνειδητοποιούμε ότι τα πράγματα δεν ήταν πάντα προς το συμφέρον των αγοραστών ή των πωλητών, έτσι έχει έρθει η ώρα ίσως να μεταβούμε στο επόμενο επίπεδο. Είναι καιρός να δοκιμάσουμε μια μικρή εφεύρεση στις online αγορές του 21ο αιώνα.
Ερχόμαστε έτσι στο Galoo. Σχεδιασμένο να σας προσφέρει μια νέα εμπειρία στην online αγορά και πώληση, το Galoo φέρνει αγοραστές σε πωλητές, που θέλουν να πουλήσουν σε τιμές συζητήσιμες.
Σας ακούγεται λίγο τρελό; Λοιπόν, όχι. Έχουμε διαπιστώσει ότι και οι πωλητές και οι αγοραστές είναι λογικοί άνθρωποι. Οι πωλητές κατανοούν ότι οι αγοραστές θέλουν εκπτώσεις. Οι αγοραστές πάλι καταλαβαίνουν ότι οι πωλητές πρέπει να βγάλουν τα προς το ζην. Και τη στιγμή που αυτοί οι δύο συνδέονται, η ανθρώπινη μαγεία συμβαίνει. Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες να «ξεκλειδωθεί» η αξία μέσα σε μια συναλλαγή, έτσι ώστε να ικανοποιούνται και οι πωλητές και οι αγοραστές, στηρίζεται αποκλειστικά στην δυνατότητα σύνδεσης αγοραστή-πωλητή.
Το Galoo κάνει αυτή τη σύνδεση πραγματικότητα.
Χρησιμοποιείτε το Galoo? Ελπίζουμε Ναι!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...