Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Loznica: Zemljište na 99 godina po zakupnini koja je manja od tržišne

Autor Gdeinvestirati/Beta
LOZNICA - Gradska uprave Loznica raspisala je poziv za prikupljanje ponuda, radi davanja u zakup zemljišta na 99 godina po zakupnini koja je manja od tržišne.
zemljiste1
Zemljište se nalazi na lokacijama Lagator i Industrijska zona "Šepak".
Na Lagatoru je ponuđeno 60 parcela, ukupne površine 6,7 hektara, od čega dve za izgradnju poslovnih objekata, 39 za gradnju više porodičnih objekata srednje i visoke gustine naseljenosti, dok je 19 parcela namenjeno za individualnu stambenu izgradnju, navedeno je na sajtu Grada Loznice (www.loznica.rs).
Budući stambeno poslovni prostor Lagator, zauzima površinu od 28 hektara, i do sada je na toj lokaciji izdato 14 parcela. Između ostalih, urađeni su olimpijski bazen, obdanište, zgrada za vojne invalide i parkovski kompleks.
U oglasu objavljenom na sajtu grada kao krajnji rok za dostavljanje ponuda, naznačen je 21. decembar, a otvaranje ponuda tri dana kasnije u maloj Sali Gradske uprave.
Budućim investitorima u industrijskoj zoni "Šepak", ponuđena je 31slobodna infrastrukturno opremljena parcela, ukupne površine 26,5hektara. Industrijska zona "Šepak" nalazi se u neposrednoj blizini granice saRepublikom Srpskom i zauzima površinu od 83 hektara. Rok za podnošenje prijava je 14. decembar, a otvaranje je tri dana kasnije u prostorijama zgrade Grada Loznice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες