Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

NIS najbolja domaća kompanija u odnosima sa investitorima

Tanjug | 21. 11. 2012. - 19:27h | Komentara: 7

Naftna industrija Srbije (NIS) ponela je, drugu godinu za redom, titulu najbolje domaće kompanije u odnosima sa investitorima, saopšteno je danas iz te kompanije.

U okviru 11. Međunarodne Konferencije Beogradske berze koja je održana danas u Beogradu, dodeljene su nagrade domaćim kompanijama za najbolje odnose sa investitorima.


U obrazoloženju Komisije navedeno je da je NIS, kontinuiranim radom i unapređivanjem odnosa sa investitorima i ove godine pomerila granice i pokazala da u praksi sprovodi politiku obezbeđivanja visokog nivoa transparentnosti u poslovanju, u cilju blagovremenog, tačnog i potpunog informisanja akcionara i investitora.


Komisija za dodelu nagrada ocenjivala je aktivnosti u odnosima sa investitorima nominovanih kompanija po 50 kriterijuma svrtanih u tri kategorije, piše u saopštenju.

Konačna rang lista na osnovu koje je proglašena najbolja kompanija napravljena je na osnovu podataka o poštovanju obaveza izveštavanja, objavljivanju informacija na0 internet strani korporacije, kao i na osnovu ankete koju je Beogradska berza sprovela među investitorima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...