Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Пожар у стану, трагедија избегнута

ИЗВОР: ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ
ЧАЧАК – Синоћ је у стану у улици Булевар ослобођења избио пожар, успешном и благовременом интервенцијом ватрогасаца избегнута трагедија и већа штета.
pozarПожар је избио у поткровљу петоспратне зграде, а према речима Драгише Броћића, Начелника сектора за ванредне ситуације Моравичког округа, ватрогасци су дојаву добили у 22:50 часова, од случајног пролазника који је приметио дим.
„Будући да је зграда у близини ватрогасног дома, ватрогасци су брзо изашли на лице места, најпре четворица њих са једним возилом, а затим још једно возило са једним припадником службе. Стан је био закључан, с тога су они развалили врата и затекли стан пун дима, јер је горела кухиња, односно посуда за припремање хране“, изјавио је Броћић за Глас западне Србије.

Том приликом ватрогасци су на поду кухиње пронашли мушкарца у бесвесном стању, кога су извукли напоље, а затим позвали хитну помоћ, додао је он. „Тај мушкарац је претрпео лакше телесне повреде због удисања дима, а јутрос је пуштен са лечења. Штета од пожара у стану је око 50 000 динара, а имајући у виду да су трагедија и већа штета избегнуте ова ватрогасна интервенција је прошла успешно“, казао је Броћић.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....