Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Na Tari najjeftiniji doček Nove godine

Doček Nove godine na planinama je odličan način da započnete 2013. godinu. Spojte lepo i korisno i vreme praznika iskoristite za skijanje. Ponuda je bogata, vi samo treba da izaberete destinaciju.

Hoteli na planinama u Srbiji uglavnom nude slične aranžmane: večera, švedski sto, piće i živa muzika. Samo se cene razlikuju.

 
Divčibare

Na Divčibarama Novu godinu možete da dočekata u hotelu “Divčibare” po ceni od 5.000 dinara. Za tu cenu imate večeru i jedno piće. Nastupa bend hotela. U hotelu “Maljen” je doček 2.500 dinara.




Zlatibor

U “Palisadu” su organizovana dva dočeka. Prvi je u restoranu hotela po ceni od 8.000 dinara. U “Densing baru” doček je 20 eura. U “Olimpu” doček je 50 evra, a u cenu je uračunata večera, piće i živa muzika.




Tara

Goste hotela “Omorika” u novogodišnjoj noći zabavljaće Snežana Babić. Za kompletnu večeru i piće treba izdvojiti 5.000 dinara. Hotel “Beli bor”
nudi najjeftiniji doček - 1.950 dinara treba da izdvojite za večeru, a zabavljaće vas bend koji svira uživo.



Stara planina

U hotelu “Stara planina” da biste dočekali Novu godinu morate uzeti i smeštaj, minimum četiri noći. Cena za četiri noći i doček je 455 eura. U tu cenu je sve uračunato za svih pet dana, dakle, doručak, ručak, večera, piće.





Kopaonik

Na Kopaoniku još ima mesta za doček. U hotelu “Grand” cene za doček su od 130 do 200 evra. U ponude spadaju švedski sto, svečana večera i pića. Razlika u cenama je u udaljenosti u odnosu na binu. Što je sto dalji, to je cena niža. Na dočeku nastupaju “Zvezde Granda”, Darko Lazić i Milica Pavlović.

U hotelu “Angella” cene dočeka su takođe podeljene po zonama. Najskuplja je VIP, 180 evra, potom 135 i 117. Najjeftiniji doček na Kopaoniku je u hotelu “Srebrna lisica”, gde ćete za 50 evra dobiti večeru, piće i zabavu uz Aleksandru Dabić, finalistu prošlogodišnjeg šoua “Prvi glas Srbije“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...