Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

РУСКА ПРОГНОЗА ЗА ЕВРОПУ 2035: Србија без дела Војводине, с Хрватском дели Босну, рађа се Велика Албанија!

МОСКВА-Србија остаје без својих покрајина, Босна и Херцеговина неће постојати, а од Косова и дела Македоније биће формирана Велика Албанија, процена је експертске групе Руса која је направили мапу Европе за 2035. годину!
Ruska-mapa-nove-EvropeИстраживање је рађено на основу докумената ЦИА, руске службе ГРУ и још неколико извора. Озбиљне промене очекују и Шпанију, Француску и Велику Британију.
На челу експертске групе, која је помогла руским стучњацима у формирању ове мапе, су пољски политиколог Збигњев Бжежински и амерички политиколог Самјуел Хантигтон, а према њиховим проценама, Балкан очекују озбиљне промене. Наиме, територију Босне и Херцеговине ће поделити Србија и Хрватска, а настаће и Велика Албанија, коју ће чинити Албанија, Косово и део Македоније. Такође, на мапи је приметно да ће део Војводине бити одвојен од Србије.
Серија великих територијалних промена почеће у Британији, где ће Шкотска прогласити незавиност, што ће представљати иницијалну капислу за уједињење Ирске. Каталонци и Баски ће прогласити независност од Шпаније, што ће имати последице и у суседној Француској, где ће, како наводе руски експерти и почети “распад мултикултурализма”. У југу Француске ће настати исламска држава, а област Лорен ће се прикључити Немачкој.
Распашће се и Белгија, а Фламанци ће се прикључити Холандији, док ће се Италија распасти на богати север и сиромашни југ, а Сардинија и Сицилија ће прогласити независност. Тужна судбина, сматрају руски аналитичари, очекује и Пољску, која ће морати да се одрекне делова територије после серије нових споразума између Русије и Немачке.
Белорусија ће нестати и постаће део Русије, као и делови балтичких држава и Украјине. Велике промене се очекују и на Кавказу, јер се сматра да Русија неће моћи да задржи Чеченију и Дагестан

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες