Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ρωσία: Πήγε για τσιγάρο και βρέθηκε να κυνηγά το τρένο στους -40


Είχε πάρει το τρένο από τη Μόσχα με προορισμό το Νερούνγκρι, ανατολικά της Ρωσίας, όπου οι θερμοκρασίες τον χειμώνα πέφτουν στους -30 βαθμούς Κελσίου. Στη διάρκεια της διαδρομής ο άνδρας βγήκε από την κουκέτα του για να κάνει ένα τσιγάρο στον προθάλαμο. Επιστρέφοντας, ωστόσο, έχασε το δρόμο και ανοίγοντας μία άλλη πόρτα βρέθηκε στα σκοτεινά και ύστερα χωρίς καν να το καταλάβει πάνω στη σιδηροδρομική τροχιά.

Φορούσε πυτζάμες και τις παντόφλες του και η θερμοκρασία σχεδόν στους -40οC! Βλέποντας το τρένο να συνεχίζει την πορεία του, ο 42χρονος πανικόβλητος άρχισε να τρέχει από πίσω του να το προλάβει. Τρέχοντας περίπου επτά χιλιόμετρα αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο να το προφθάσει. Έφθασε στον σταθμό 'Richard Sorge', μόλις 150 χλμ. μακριά από τον τελικό προορισμό του και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. «Όπως μετέδωσε το τμήμα μεταφορών του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών «ο 42χρονος σώθηκε από θαύμα».

Οι υπεύθυνοι ζήτησαν άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει αν ό,τι συνέβη οφείλεται σε αμέλεια υπαλλήλου που δεν έκλεισε σωστά την πόρτα του βαγονιού ή αν επρόκειτο καθαρά για ατύχημα.

Πάντως σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εργοδότης του άτυχου επιβάτη στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, ο άνδρας δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό, αισθάνεται καλύτερα και επέστρεψε στην εργασία του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες