Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

На суђењу за трагедију у „Контрасту“ саслушани инспектори

kontrast1 На суђењу за трагедију у Контрасту саслушани инспекториНОВИ САД – У наставку суђења оптуженима за трагедију у дискотеци „Контраст“, у којој је шест младих људи изгубило живот, данас су у у Вишем суду у Новом Саду у својству сведока саслушана три инспектора инспекцијских служби задужених за контролу угоститељских објеката.
Пред судским већем, коме председава судија Зора Јамушаков, у наредна три дана, како је планирано, биће саслушано око сто сведока.
У трагичном пожару у „Контрасту“ 1. априла прошле године живот су изгубили Тамара Миладиновић (25) из Новог Сада, Милена Далмација (26) из Футога, Марина Аничић (25) из Чуруга, Зоран Игњатовић (28) држављанин БиХ са боравиштем у Новом Саду, Марко Павловић (29) из Крагујевца и Ренато Вуковић (21) из Кикинде.
За трагедију у „Контрасту“ тужилаштво је оптужило власника локала Алојза Ганића (69), закупце дискотете Славишу Станишића (47) и Дејана Ратковића (37) и електричара који је био ангажован на пословима одржавању објекта Мирослава Папугу (51).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...