Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Saobraćaj pojačan na prilazima centru grada

Saobraćaj u Beogradu, gde jutros pada slab sneg, pojačan je na prilazima centralnom delu grada, Smederevskom, Zrenjaninskom i Pančevačkom putu, Lazarevačkom i Obrenovačkom drumu, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Zorica Milić.

Saobraćaj je pojačan i u delu od Čukaričke padine i Radničke ulice, pored sajma u pravcu prema Mostarskoj petlji, rekla je Milić.

  "Pančevački most bez problema, uz nešto više vozila, funkcioniše u smeru ka gradu, kao i Gazela i Brankov most", istakla je Milić i dodala da u centralnom delu grada za sada nema gužvi.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.327 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.089 autobusa, a za sada nema zastoja, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 630 polazaka. "Lasta" je planirala da 603 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predvidjen je vanredni polazak za Blace, rečeno je Tanjugu u dispečerskim službama tih preduzeća.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....