Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τα ΗΑΕ μπαίνουν δυναμικά στην αγορά της Σερβίας

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) μπαίνουν δυναμικά στην αγορά της Σερβίας, μετά την συμφωνία για συνεργασία της ETIHAD με την JAT, αλλά και την πρόθεση επένδυσης 400 εκατ. Δολαρίων στον αγροτικό τομέα της Σερβίας.
Σύμφωνα με το Ράδιο Σερβία, μνημόνιο συνεννόησης για τη στρατηγική συνεργασία της εταιρείας Etihad από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και του σερβικού αερομεταφορέα JAT θα πρέπει να υπογραφεί τα μέσα Απριλίου στο Βελιγράδι,- ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μλάντιαν Ντίνκιτς, ο οποίος βρίσκεται σε επίσκεψη εργασίας στο Αμπού Ντάμπι. Εταιρική σχέση της JAT και της Etihad σημαίνει πλήρη εκσυγχρονισμό του στόλου της Jat, εξήγησε ο Ντίνκιτς.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το Ταμείο Ανάπτυξης του Αμπού Ντάμπι ενέκρινε 400 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη της γεωργίας της Σερβίας. Τα μισά από τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των αρδευτικών καναλιών ανά όλη τη Σερβία, και το άλλο μισό για ευνοϊκά μακροπρόθεσμα δάνεια προς τους αγρότες για την αγορά του εξοπλισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες