Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Danas 20 stepeni, sledeći četvrtak sneg!

Nemojte da vas zavara ovo prolećno vreme i 20 stepeni jer nas sledeće nedelje očekuje sneg.
Ako ste mislili da smo se ove zime definitivno "provukli" i izbegli kijamet, znajte da još nije sve gotovo.

Posle 20 stepeni Celzijusovih koji su danas u 13 časova izmereni u Somboru, Loznici, Beogradu i Smederevskoj Palanci, sledeće nedelje nas čeka postepeni pad tepmerature, a u četvrtak, 14. marta i sneg.

Danas u 13 sati najhladnije je bilo na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila četiri stepena.

U Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu i Kragujevcu izmereno je 19 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na Paliću, u Velikom Gradištu, Požegi, Kraljevu, Kruševcu, Chupriji i Zaječaru izmereno je 17 stepeni.

U Nišu i Dimitrovgradu izmereno je 16, na Zlatiboru i u Leskovcu 15, Kuršumliji 14, Negotinu 13, Vranju 12, a na Crnom Vrhu 10 stepeni.

Slaba kiša pada na Kopaoniku i u Kuršumliji.

Prema podacima RHMZ, visina snežnog pokrivača na Kopaoniku iznosila je 69, a na Crnom Vrhu 43 centimetra.

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i toplo ponegde sa kratkotrajnom slabom kišom, a maksimalna temperatura biće i do 20 stepeni.

Prema prognozi RHMZ, duvaće slab uglavnom južni vetar. Jutarnja temperatura biće od šest do 11, a najviša dnevna temperatura od 15 do 20 stepeni.

I u Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i toplo, a tokom dana moguća je kratkotrajna slaba kiša. Jutarnja temperatura biće oko 11, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, biće pretežno oblačno, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

U većini dana toplo s temperaturom iznad prosečnih vrednosti. Krajem perioda očekuje se osetno hladnije s kišom, snegom i pojačanim severnim vetrom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...