Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

"Lasta" ponovo uvodi kružnu turu oko Avale

Beograđani i stranci koji posećuju Beograd od subote, 27. aprila, ponovo će moći da koriste “Lastinu” kružnu turu “Iz srca grada do Avale”.

Linija "Iz srca grada do Avale" polaziće od 27. aprila sa Trga Nikole Pašića

Za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike saobraćajno preduzeće “Lasta” pripremilo je dosta novina, a od 1. maja počinje i razgledanje grada otvorenim autobusom, saopšteno je iz kompanije.


“Lastin” otvoreni autobus do Avale polaziće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, sa vremenom polaska u 10, 13 i 16 sati, dok je povratak planiran za 12, 15 i 18 sati.
 

KARTA 500 DINARA
Cena karata za razgledanje grada i za Avalu ostala je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, tako da će karte za odrasle iznositi 500, a za decu do 14 godina 300 dinara, navodi se u saopštenju.

Karte se mogu kupiti u „Lastinim” turističkim agencijama u Balkanskoj ulici i na Savskom trgu.


Prvog dana karte do Avale će biti 50 odsto niže.


Svi zainteresovani, karte mogu da kupe u “Lastinim” turističkim agencijama u Balkanskoj 35-39, ili poslovnici na Savskom Trgu 1a, kao i Turističko-informativnim centrima TOB-a.


U sredu, 1. maja, počeće i "Lastina" tura obilaska prestonice otvorenim autobusom.


Trasa kretanja otvorenog autobusa ostala je ista.


Do 15. juna 2013. godine ovaj otvoreni autobus će saobraćati svakodnevno sa polaskom u 16 sati sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.


Razgledanje otvorenim autobusom sa audio vodičem traje 90 minuta, a turisti će moći da na srpskom, engleskom, italijanskom, španskom, francuskom, nemačkom, ruskom ili grčkom jeziku čuju sve zanimljivosti o glavnom gradu Srbije.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου