Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Пета велика волонтерска акција запослених „Наш Београд“

БЕОГРАД-Пета по реду велика волонтерска акција запослених „Наш Београд“ одржаће се 1. јуна на Калемегданској тврђави у организацији Форума пословних лидера Србије.
NasBeograd LOGO+Tagline 337x337 Пета велика волонтерска акција запослених „Наш Београд“Први пут ове године сви волонтери и корисници окупиће се на једном месту и на тај начин симболично прославити корпоративно волонтирање и 5. рођендан. Поводом акције у Кнез Михаиловој улици биће постављена и изложба „Наш Београд“, која ће трајати до 8. јуна и која ће грађанима представити шта је то волонтирање запослених.
Око три стотине запослених из више од 12 компанија ће улепшати омиљени београдски парк и обновити клупе, ђубријере и дечја игралишта. Волонтери ће се потрудити и да улепшају дан деци без родитељске бриге и особама са сметњама у развоју, тако што ће заједно учествовати на креативним радионицама, играти фудбал и баскет и одвести их у Зоолошки врт. Волонтери са менаџерским вештинама помоћи ће и удружењу „Наша кућа“ у изради бизнис плана. У овогодишњој акцији учествују запослени из компанија Атлантиц Група, Банца Интеса, Цоца-Цола Хеллениц, Државна лутрија Србије, Еуробанк, Холцим Србија, КПМГ, Мерцатор-С, Нестле Адриатиц, Социете Генерале Банка, Вицториа Гроуп и ВИП мобиле.
Тим лидери студентске организације АИЕСЕЦ ће на дан акције координисати рад волонтера. АИЕСЕЦ је међународна платформа која омогућава младим људима да открију и развију сопствене потенцијале како би имали позитиван утицај на друштво. Ово је изврсна прилика за њих да упознају колеге у компанијама у којима желе да се запосле, као и да унапреде своје лидерске вештине.
Ове године и грађани могу да се прикључе акцији. Код Павиљона Цвијета Зузорић сакупљаће се брашно, уље, пиринач, шећер и тестенина за летовање деце са инвалидитетом. Удружење за помоћ особама са сметњама у развоју „Живимо заједно“ сакупљаће на истом месту чисту и спаковану гардеробу свих величина. Са циљем подизања свести о животној средини, организовано је и прикупљање пластичних флаша и лименки за рециклажу.
Већ пету годину за редом, кроз акцију „Наш Београд“, Форум пословних лидера окупља своје компаније чланице и њихове запослене, који се волонтерски ангажују, улажући енергију, време и знање у конкретне акције за добробит заједнице. На тај начин друштвено-одговорне компаније показују да су истински лидери позитивних промена у друштву.
Чинећи добро за друге, улажемо у себе.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες