Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Gde je najbolje uložiti novac u 2013.?

BEOGRAD - Vodeća svetska mreža profesionalnih portfolio menadžera "Currensee" od sada posluje i u Srbiji. Prošle godine portfolio menadžeri koje su investitori najčešće birali donosili su profit svojim investitorima između 26.2% i 68%. Nije potrebno nikakvo iskustvo, svako ko ima internet može da se registruje za samo nekoliko minuta.
novac-evro13
Za "Currensee", radi nekoliko desetina najboljih portfolio menadžera. Oni su odabrani među hiljadama licenciranih portfolio menadžera. Kompanija "Currensee" ručno bira one koji kontinuirano prave najbolje rezultate ("Trade Leaders"), u obzir se uzimaju profiti koje prave i rizik koji pri tom preuzimaju.
Među njima birate one koji Vama odgovaraju i ulažete vaša sredstva. Svaka trgovina koju obave automatski se kopira na Vaš račun, a oni od ukupne zarade naplaćuju svoje usluge 20%, tako da je vaša zarada i njihova. Ukoliko istovremeno uložite na više trejdera, šanse da ne ostvarite profit su veoma male.
Procenjena zarada - Portfolio menadžeri koje su investitori najčešće birali donosili su profit svojim investitorima između 26.2% i 68%  u prethodnih godinu dana. Pogledajte precizne podatke o profitima ovde.
Svi portfolio menadžeri koji rade u sistemu  "Currensee" kumulativno su ostvarili zaradu od 24.7% na godišnjem nivou.
Vi u svakom trenutku imate pregled gde trejderi ulažu, koliki profit ostvaruju, a možete ih lako menjati ili povlačiti vašu investiciju. Veoma su iskusni, tako da ukoliko se desi da je neki od onih u koje ste uložili sredstva trenutno u minusu, nema potrebe za brigom jer se to brzo ispravi.
Jedino znanje koje vam je potrebno za ovaj vid poslovanja je korišćenje interneta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....