Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

και επειδη γουσταρουμε CECA, την γυναικα του αρχηγου, γι αυτο και βαζουμε πρωτη φορα αναρτηση για συναυλια εδω

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović večeras je održala četvoročasovni koncert na beogradskom Ušću pred oko 150.000 ljudi.

- To bi bilo sve od mene.Hoćete još? - pitala je Ceca, a publika je vriskom dala znak za još pesama.
- Nema kraja, rekla je i zapevala "Pustite me da ga vidim"!
Na kolenima peva "Dobro sam prošla".  Folk diva peva numeru sa novog albuma "Ime i prezime", publika je pokazala da je dobro uvežbala tekst iako je album tek nedavno pušten u prodaju. Nakon kraće pauze tokom koje se pozdravila sa publikom šaljući im poljupce, na scenu stupaju plesači.

 

"Sve što imam i što nemam" trenutno je na repertoaru. Numera "Poziv" pozdravljena je vriskom devojaka, a pevačica je ponovila da je večeras najsrećnija žena na svetu. "Gore od ljubavi" i "Manta, manta" odjekuju publikom. svi su na nogama i đuskaju bez prestanka sve vreme. Ceca je četvrti put večeras promenila haljinu. Sada je u crnoj povidnoj i peva baladu "Trula višnja", koja je obeležila jedan od njenih najgorih perioda u životu, period koji je provela u zatvoru. Ceca je otpevala na kolenima.

 




"Zabranjeni grad" doveo je publiku do ekstaze. Ceca emocije prenosi na publiku, koja joj istom merom uzvraća. Na red je došla i numera sa novog albuma "Da raskinem sa njom". Smenjuju se balade i pesme bržeg ritma. "Da li to ljubav pravi od nas slabiće"  odjekuje Ušćem, a oni najemotivniji su pustili i po koju suzu. Na redu je pesma "Vodka sa utehom". Publika sve vreme u glas peva.

 

Željko Mitrović kao podrška Ražnatovićevoj

- Devojke večeras ne vadite maramice. Večeras se samo volimo, večeras se samo radujemo, nema plakanja - poručila je Ražnatovićeva, dodavši da treba  da se osvetli  celo Ušće kako bi videla sve u publici.

 

Uz trubače na sceni Ražnatovićeva peva "Nagovori". Publika je u transu, sve vreme horski pevaju i vriskom pozdravljaju pevačicu nakon svake pesme.Završen je i drugi blok pesama. Ceca je promenila toaletu, sada je u fugoj elegantoj zeleneoj haljini.Pevačica igra sve vreme, ali je u jednom trenutku morala da se izuje. Publika sve vreme horski peva i razmenjuje emocije sa Cecom.

 

Svima koji nemaju sreće u ljubavi, Ceca je posvetila pesmu "Doktor".

Nakon balada, Ceca je ubrzala tempo i potpuno razmrdala publiku pesmom "Tražio si sve".

 




 

Drugi blok pesama počeo je baladom  "igračka samoće uz pratnju plesne grupe, a zatim je zapevala"Ja ću prva". Emocije preovladavaju publikom, devojke su se raznežile uz balade. Možemo videti nekoliko uplakanih devojčica.

 

"Mesec, nebo zvezdice" čuje se na Ušću, publika horski peva i đuska sve vreme.

 

- Od mene za sve vas -  rekla je Ceca i zapevala "Beograd" , a zatim "Idi dok si mlad" uz trubače.

 Publika nakon svake numere pevačicu nagradi gromoglasnim aplauzom.

 

"Neodoljiv, neumoljiv", jedan od velikih pevačicinih hitova odjekuje pred punim Ušćem.

Sva drhtim! Pre nego što nastavim da pevam želim da se zahvalim Bogu na svima vama- rekla je pevačica što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

 

Zatim je publiku podsetila na stari hit "Oproštajna večera". Prema nezvaničnim informacijama iz MUP-a na Ušću se očekuje oko 100.000 ljudi.

 




 

 

Već u ranim popodnevnim časovima veliki broj Cecinih najvernijih fanova stiglo je na Ušće sa plakatima i majicama sa natpisima posvećenim njihovoj omiljenoj pevačici.

 

Osim fanova, prisitgli su i mnogobrojne poznate ličnosti među kojima su: političari Dragan Marković Palma i Ivica Dačić, zatim Jelena Stožinić, ćerke i supruga Dragana Džajića, Bane Janković, Ivana Selakov, Sloba Vasić, Andreana Čekić, Željko Mitrović vlasnik "Pink" televizije
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....