Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Letujte u Lefkadi sa popustom od 62 evra



Ako još ne znate gde ćete na letovanje, portal "Superodmor.rs" ima specijalnu ponudu za vas - 10 noćenja u Lefkadi, autobuski prevoz za samo 189 evra.

Ako danas rezervišete ovaj aranžman, ostvarićete popust od 62 evra, i provesti 10 nezaboravnih noći u vili "Konstadin", koja se nalazi u mirnom delu centra Nidrija.


Ispred vile se nalazi bazen sa barom, koji se moze slobodno koristiti za osveženje, predah i relaksaciju. Udaljena je 400 metara od gradske plaže, i 200 metara od centra grada.

 

Lefkada se nalazi u Jonskom moru a u blizini su ostrva Paxi, Krf , na severu Itaka, Kefalonija i Zakintos na jugu.

Poznata je po svojim sjajnim i lepim peščanim plažama. Lefkada je ostrvo bogato prirodom, kulturom i spomenicima koji zajedno čine ovo ostrvo jedinstvenim. Ostrvo je poznato po čistom moru i čistim plažama.

Voda mora je kristalno čista i ima plavo zelenu boju. Ostrvo Lefkada ima oko 25 hiljada stanovnika. Ostrvo je bogato pećinama, vodopadima, tako da istraživači i ljubitelji prirode mogu da uživaju.

 

Plaže Lefkade spadaju medju najbolje i najčistije na Mediteranu. Porto Katsiki je nominovana za najbolju plažu Mediterana od stranih medija.

 

Više informacija o ovoj ponudi možete videti ovde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου