Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Milošević 1999. odbio HAARP u Srbiji, pa dobio NATO bombe

Antenski HAARP sistem koji svojim dejstvom kontroliše jonosferu zemljine atmosfere, i kontroliše klimu ali i mentalnu svest ljudi, počeo je sa dejstvom 3. maja ove godine, a postavljen je pre tri ili četiri godine. Ono što mnogi ne znaju, a što „Pravda“ preko svojih izvora ekskluzivno saznaje, jeste da je HAARP po nalogu vrha SAD trebalo da bude instaliran u Srbiji još 1999. godine zajedno sa NATO okupacijom Kosova, što je tadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević energično odbio, nakon čega je usledilo tromesečno bombardovanje naše zemlje od strane Severnoatlantske alijanse.

Tokom ultimativnih pregovora koji su se vodili tokom jeseni 1998. i prvog tromesečja 1999. godine, američki izaslanik Ričard Holbruk najoštrije je od predsednika Miloševića, pored razmeštanja NATO baza na Kosovu i Metohiji, tražio i dozvolu za postavljanje HAARP antenskog sistema, što je Milošević zajedno sa ostalim zahtevima najjače svetske vojne sile odbio.
O svemu su bili upoznati i generali Momčilo Perišić i Dragoljub Ojdanić, načelnici Generalštaba Vojske Jugoslavije u periodu neposredno pre, za vreme i posle NATO agresije, koji su takođe odlučno bili protiv zahteva SAD, uključujući i postavljanje HAARP-a na srpskoj teritoriji.
Rezultat odbijanja jugoslovenskog vrha je poznat – tromesečno bombardovanje koje je započelo 24. marta 1999. godine bilo je jedan od najvećih zločina nad jednom suverenom evropskom državom u drugoj polovini 20. veka.
NATO baze tada nisu postavljene na Kosovu, a ni HAARP sistem nije instaliran u Srbiji, što se nije desilo ni posle Miloševićevog pada oktobra 2000. godine, jer ni novi predsednik SRJ Vojislav Koštunica nije pristajao na HAARP ultimatum, kao ni kabinet koji je kao premijer vodio u periodu od 2004. do 2008. godine.
Sa dolaskom na vlast kabineta Mirka Cvetkovića, za HAARP antene u Srbiji očigledno je došao najpovoljniji trenutak, jer kako kaže izvor „Pravde“, novi zahtev tadašnjeg potpredsednika SAD Džozefa Bajdena da se ovaj antenski sistem postavi, nije naišao na prepreke.
Kao rezultat servilnosti dojučerašnje vlasti prema SAD, imamo antenski HAARP sistem u Barajevu i eksperimente prema srpskom narodu koji se od 3. maja vrše vrlo aktivno, i nadam se da će nova Vlada Srbije taj kompleks ukloniti.
Takođe se mora konačno istražiti i ko je zvanično dozvolio i potpisao instaliranje ovog opasnog američkog instrumenta za kontrolu mentalne svesti našeg naroda – kaže izvor „Pravde“ dobro upućen u dešavanja oko HAARP-a.
Postoje sumnje da su Amerikanci i pored protivljenja tadašnje vlasti još 2003. godine, šest godina pre ultimativnog zahteva, pokušavali eksperimente kao prethodnicu postavljanja HAARP antena. Kako se pomoću HAARP-a manipuliše sa jonosferom, probe radi, izvršeni su eksperimenti uspavljivanja ljudi usmerenom i fokusiranom energijom, što je urađeno u jednom gradu u Nemačkoj, ali i u našoj Loznici.
Tada su, prema svedočenju nekoliko očevidaca, gotovo svi Lozničani bili 15 minuta u kolektivnom snu, uspavani upravo zracima HAARP antena instaliranih 340 kilometara od jugoslovenske granice.
Pravda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

PACE recommends that Kosovo* becomes a member of the Council of Europe

 https://pace.coe.int/en/votes/39707 In its statutory Opinion, based on a report by Dora Bakoyannis (Greece, EPP/CD) and passed by 131 votes...