Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

"Blogomanija 2013" od 28. novembra do 1. decembra

"Blogomanija 2013", koja će biti održana na Kopaoniku od 28. novembra do 1. decembra, okupiće predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regiona, predstavnike kompanija koje svoje prisustvo grade i na Internetu, vlasnike medija, portala i sajtova, programerske i dizajnerske firme, kao i IT profesionalce i ljude sličnih zanimanja, ali i veliki broj mladih koji razmišljaju o karijeri u upravo ovim delatnostima, saopštili su organizatori.
internet
Kako je navedeno u saopštenju, pozitivna iskustva sa prošlogodišnje "Blogomanije" motivišu, ali i obavezuju organizatore pa je ove godine predviđeno više od 40 sati vrhunskog programa koji će učesnicima pokazati kakvo je aktuelno stanje tržišta zemalja u regionu. Veliku pažnju će svakako privući mišljenja ljudi iz najvećih agencija, kao i predstavnika najvećih klijenata.
Konferenciju će predavanjem otvoriti Dave Trott, predsednik agencije "The Gate London", dobitnik nekoliko prestižnih nagrada, između ostalog i "D&AD President’s Award" 2004. godine. Osnivač nekoliko agencija, među kojima i GGT-a, Ad Age, 2011. godine proglasio najkreativnijom na svetu.
Aktuelne informacije i razmena mišljenja IT i Internet stručnjaka nisu jedino što će Kopaonik napraviti "silicijumskom planinom" krajem novembra.
Neko će se pronaći na predavanjima o aktuelnim trendovima u dizajnu sajtova i mobilnih aplikacija, a neko na panelu koji demistifikuje dobre oglasne kampanje na najpoznatijim oglasnim mrežama. Na "Blogomaniji" će se tragati i za odgovorima zašto različito reagujemo na različite sadržaje, i šta je to što nam je svima slično? Kako tumačiti statistiku i analitiku sajta? Kako zaštititi svoj rad? Zašto neki sadržaji postaju viralni i kako to zapravo funkcioniše?
Poseban deo programa posvećen je "kraljevima sadržaja" koji će saučesnicima podeliti svoja razmišljanja, objasniti svoj kreativni proces i prisetiti se zanimljivih trenutaka u karijerama. Osim nekoliko gošći na velikoj sceni, ceo jedan dan biće posvećen damama i temama koje su njima zanimljivije u posebnoj sali za radionice. Tu će biti mesta za lifestyle teme, do it yourself, fashion, food i druge zanimljive projekte.
Predviđene su i brojne aktivnosti za sve učesnike koji budu hteli da se malo razmrdaju, pa će tako na "Blogomaniji"13" biti održani turnir u basketu, časovi joge i zumbe, a biće i raznih drugih aktivnosti.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....