Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Doček Nove godine i zimovanje na Jahorini za samo 299 evra

Jahorina je jedna od najpopularnijih zimskih destinacija u BiH, što i ne treba da čudi. Ugodna je za alpsko skijanje, skijaško trčanje, sankanje, noćno skijanje, ugodne šetnje, šoping u specijalizovanim trgovinama i noćni provod u klubovima na Jahorini. Portal "Superodmor.rs" zato je pripremio specijalnu ponudu za vas - sedam noćenja u polupansionu i doček Nove godine na Jahorini za samo 299 evra.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u hotelu "Bistrica" koji se nalazi na najlepšem vidikovcu planine, između jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prače. Pored veoma prijatne atmosfere koju pruža, ovaj hotel se može pohvaliti izvanrednom nacionalnom kuhinjom.






Gostima na Jahorini na raspolaganju je preko 20 km uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva moderna šestoseda, tri dvoseda, četiri ski-lifta te bejbi lifta, ukupnog kapaciteta preko 13.000 skijaša na sat, savremene ski-škole i ski-servis kao i ski-rental. U neposrednoj blizini skijaških staza goste čekaju gril kućice sa sunčalištima na kojima ćete biti usluženi jelima sa roštilja, toplim i hladnim napicima.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου