Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Rakija fest za vikend u Mikser hausu

Rakija fest" biće održana 14. i 15. decembra i na njoj će se predstaviti 24 izlagača, najavili su danas organizatori te nacionalne manifestacije posvećene rakiji.
Među izlagačima u najvećem broju su proizvođači rakije, dok će drugi deo učesnika organizovati meze bar, kako bi na najbolji način uparili hranu sa ovim domaćim pićem.






Ovogodišnji "Rakija fest" biće održan u prostoru dizajn centra "Mikser House", radno vreme festivala je u subotu 14. decembra od 14 do 22 sata, a u nedelju od 13 do 20 sati. Ulaznica košta 500 dinara, a degustacija je besplatna.



- Pored stručnog dela programa, u okviru kojeg su predviđena predavanja o bezbednosti hrane i pića, značaju pakovanja i trendovima za 2014. godinu, biće organizovan i izbor pobedničkog rešenja etikete za suvenir "Beogradska rakija", izbor "Beogradskog pobednika" kao i nagradne igre za posetioce - rekao je organizator festivala Branko Nešić.



Prema njegovim rečima, prvog dana festivala od 20 do 22 sata biće održan džez koncert, a na izlagačkim štandovima će biti dozvoljena slobodna prodaja rakija na čašu.



Kao i prethodnih godina, za izbor "Beogradskog pobednika" ocenjivaće se i rakije kupljene u maloprodaji, kao i one kojih nema na policama prodavnica, a čije su uzorke proizvođači dostavili organizatoru, kako bi se ocenio kvalitet tih proizvoda.



Festival "Rakija fest" i ove godine se održava pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i uz podršku Turističke organizacije Beograda, sa ciljem proširivanja ponude za strane turiste i pozicioniranjem Beograda kao City Break destinacije

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...