Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD BEOČINA: Poginuo direktor Doma zdravlja, troje teško povređeno!

Nastradali Aleksandar Ćetković se nalazio u automobilu citroen sa koleginicom B.L. ( 53) kada je na njih direktno udario automobilom BMW nemačkih registracija koji se kretao velikom brzinom iz Beočina ka Novom Sadu
Beočin, nesreća, printskrin rtszoom
Foto: Printscreen RTS
BEOČIN - U sudaru dva automobile na putu između Ledinaca i Beočina, jutros oko sedam časova, poginuo je Aleksandar Ćetković (49) iz Novog Sada, direktor Doma zdravlja Dr Dušan Savić Doda u Beočinu, dok su tri osobe teže povređene.
Kako saznajemo, u teškoj saobraćajnoj nesreći povređena je žena starosti oko 50 godina, kao i dva muškarca, starosti od oko 25 i 31 godinu.
Prema dosadašnjim informacijama,nastradali Aleksandar Ćetković se nalazio u automobilu citroen sa koleginicom B.L. ( 53) kada je na njih direktno udario automobilom BMW nemačkih registracija koji se kretao velikom brzinom iz Beočina ka Novom Sadu.
Povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru Vojvodine, a prvu pomoć na mestu nesreće ukazali su im lekari Hitne pomoći, čije su dve ekipe izašle na teren.
Prema rečima Jelene Jurišin portparola Kliničkog centra Vojvodine povređeni su žena B.L. (53) iz Novog Sada, kao i muškarci D.P. (25) iz Novog Sada i B.T. (31) iz Sremske Kamenice.
Oni su zadobili teške telesne povrede opasne po život i nalaze se u Urgentnom centru.
Zbog teške saobraćajne nesreće zatvorena je saobraćajnica na putu ka Ledincima, Beočinu, Rakovcu, Čereviću, Banoštoru i Lugu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....