Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ελληνας λήστευε τράπεζες με «όπλο» απειλητικό σημείωμα και διέφευγε στη Σερβία. Μπράβο μαλάκα νεοέλληνα, μεγάλο κατόρθωμα

Έλληνας 29 χρόνων λήστευε τράπεζες με ...«όπλο» του απειλητικό σημείωμα και στη συνέχεια, αφού πετύχαινε πάντα να διαφεύγει με ταξί, πήγαινε στη Σερβία όπου διαμένει η Σέρβα σύζυγός του και ...διασκέδαζαν με τα κλεμμένα χρήματα. Μόλις τα χρήματα τελείωναν επέστρεφε στην Ελλάδα και με την ίδια μέθοδο λήστευε και πάλι υποκατάστημα τράπεζας. Ο δράστης πέτυχε να ληστέψει 15 τράπεζες, αλλά όταν, προχθές, πήγε να κλέψει άλλη μία στο Περιστέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως διαπιστώθηκε, τις ληστείες τις είχε διαπράξει από τα τέλη του 2011 σε υποκαταστήματα τραπεζών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ελληνας λήστευε τράπεζες με «όπλο» απειλητικό σημείωμα και διέφευγε στη Σερβία
Ο συλληφθείς έμπαινε στα υποκαταστήματα προσποιούμενος τον πελάτη,με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και περίμενε στη σειρά για να ...εξυπηρετηθεί από τον ταμία.
Όταν πλησίαζε το ταμείο έδειχνε ή έδινε στον υπάλληλο της τράπεζας ιδιόχειρο απειλητικό σημείωμα, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από πελάτες και άλλους υπαλλήλους της τράπεζας και άρπαζε τα χρήματα του ταμείου.
Στη συνέχεια τα τοποθετούσε σε τσάντα που είχε μαζί του και διέφευγε πεζός ή επιβιβαζόταν σε διερχόμενο ταξί.
Απο τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο και μετά από κάθε ληστεία διέφευγε στη Σερβία, όπου διαμένει μόνιμα με την αλλοδαπή, υπήκοο Σερβίας, σύζυγό του, προκειμένου να είναι δύσκολος ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που άρπαξε ανέρχεται στα 99.610 ευρώ και 100 δολάρια Η.Π.Α..

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...