Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

VOZAČI, OPREZ: Ledena kiša, sneg i minus otežavaju saobraćaj

BEOGRAD - Ledena kiša, sneg, niske temperature i jak vetar uslovili su da se saobraćaj ovog jutra obavlja otežano na gotovo celom području Srbije. Kako je jutos saopštio AMSS, snega na kolovozu ima od jedan do pet centimetara na skoro svim putnim pravcima a na pojedinim deonicama ima i poledice.
Iz JP Putevi Srbije upozoravaju vozače na moguće odrone koji su i pored redovnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji.
Odroni su najučestaliji na području Paraćina, Zaječara, Požarevca, Majdanpeka, Žagubice, Golupca, Negotina, Ivanjice, Vranja, Novog Pazara a posebno treba voziti oprezno kroz klisure i stenske useke duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru.
Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minutaPrema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 121 saobraćajna nezgoda, 54 lica su teže i lakše povređena. U Beogradu su evidentirane 53 nezgoda u kojima je 13 lica povređeno.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....