Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Sunset caffe..... 1999... moj kafic !!!

Sunset Caffe je počeo sa radom 3. juna 1999. godine. Uprkos tadašnjem bombardovanju porodica difovaca sa puno volje, truda, elana ali i odlučnosti upušta se u ugostiteljski biznis. Povezujući korisno i lepo tj. struku pored ugositeljstva Sunset Caffe je neretko centar sportskih zbivanja. Organizovali smo škole plivanja, rolera ali i ronjenja. Sunset Caffe je ujedno i bazna stanica ronilačkog kluba Svet Ronjenja. Sva sportska dešavanja organizovano pratimo preko tv-a i video bimova.
2004. godine Sunset Caffe osniva interni klub ljubitelja ove prelepe oaze na jezeru, u prirodi, na rubu centra Beograda koji sada broji preko 600 članova. Te iste godine Sunset Caffe dobija dečije igralište na kome svakodnevno okuplja preko tridesetoro dece raznih uzrasta. Pred kraj 2004. godine Sunset Caffe iz sezonskog prelazi u celogodišnji kafe sa ambijentom tople zimske kuće i atraktivnim otvorenim ognjištem na sredini lokala na kojem se spremaju naši speci-
jaliteti ispod sača. 2005. godine proširujemo delatnost sa Sunset Caffe Restoranom koji ima široku ponudu razovrsnih ukusnih jela ali i poslastica. Svake godine se površina Sunset Caffe-a širila pa tako i 2006. godine.
2007. godine napravili smo predivan kamin koji je ujedno i sistem za grejanje kako bi ambijent u zimskim danima bio što topliji ali i što romantičniji. 2008. puštamo u rad dostavu hrane sa našeg menija pod nazivom Sunset Halo Kašika. Iste te godine oformili smo terasu sa predivnim pogledom i udobnim foteljama odakle se najbolje može posmatrati zalazak sunca - SUNSET. Svih ovih godina se trudimo da omogućimo našim gostima pre svega udoban i prijatan boravak kod nas, nastojaćemo na tome i dalje!
 
 
 
Sunset Caffe Restoran stoji na raspolaganju svojim gostima svakog dana u nedelji.
Ponedeljka - četvrtak: 07h do 01h
Petak - Nedelja: 07h do 04h
Meni Sunset Caffe restorana ko-ncipiran je tako da zadovoljava svačije ukuse i želje, a naći majstori kulinarstva i gastronomije će Vaće želje pretvoriti u ukusan i kvalitetan obrok. Svakog vikenda specijalitet kuće su jela ispod sača koja svakako preporučujemo.
Kuvar u Sunset Caffe-u
Ostalim danima dostupna su sva jela sa menija. Moramo napomenuti da takođe služimo i dezerte i poslastice koje su tu da zaslade i upotpune Vaš obrok. Kao i uvek ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju i izaćiće u susret svim Vašim željama i zahtevima.
"Pozovi na® večeru" je Sunset Caffe Web Servis kojim možete nekoga pozvati na večeru prigodnom pozivnicom u skladu sa prilikom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...