Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Letujte u špicu sezone u Grčkoj za 500 evra

Polako počinje da nas hvata letnja groznica i uveliko već maštamo gde da ove godine provedemo taj dugo iščekivani letnji odmor. Pravo je vreme odabrati aranžman po meri džepa i vaših želja.

Idelne lokacije za sve one koji žele da se odmore u malim grčim mestašcima sa ljubaznom domaćinima, toplim more, lepim ušuškanim vilama nalaze se u ponudi agencije “Sabra”, pa se tako možete odlučiti za Lutru, koja se nalazi na termalnim izvorima, i ujedno se možete osećati kao da ste i na moru i u banji. Tu je i mesto Amudia rezerisano za miran, porodičan odmor, kao i mesto Vrakos bič u kom se većinom odmaraju Grci i Italijani.









Mirno mestašce, pod imenom Lutra nalazi se na Kasandri, 100 kilometara od Soluna, na spoljnom delu prvog prsta Halkidikija. Pored prelepe prirode, stenovito-peščane obale, u Lutri se nalaze topli izvori termalne vode sa lepim renoviranom spa centrom. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine. Pored dve manje plaže, u Lutri se nalazi lepa gradska plaža sa peskom i sitnim šljunkom. U spicu sezoene u Lutri se može letovati za 560 evra (10 noćenja, polazak 14.7.), u apartmanu za četiri osobe koji se nalazi na 100 metara od plaže.


Mesto Amudia nalazi se na obali Jonskog mora, na 25 kilometara od Parge. Mesto krasi tirkizno plavo more i velika peščana plaža. Baš na tom mestu se “mitska” reka Aheron uliva u more i pored nje je je lepo uređeno šetalište, gde možete uživati u velikom broju ribljih taverni sa odličnom svežom morskom ribom. Ribarski brodovi, turistički čamci i brodići nude usluge plovidbe uzvodno, prema izvoru reke. Ukoliko želite pravo mesto za miran porodični odmor, bez gužve i buke Amudia predstavlja pravi izbor. Blizina Parge i Preveze, pa i Lefkade pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku. Odmor od 10 noćenja u vili Vagia, u dupleksu, sa četiri kreveta košta 560 evra za polazak 16. jula.



Na pola puta između Parge i Preveze smešten je Vrahos bič, koje je često izbor za kupanje i gostima iz obližnjih mesta. Nalazi se na peščanoj plaži sa tirkizno plavim morem, koja je dugačka preko dva kilometra. Turistima je nadomak ruke, veliki broj kafića, restorana, ribljih taverni i klubova nalazi se na šetalištu pored plaže. Ukoliko želite da imate malo aktivniji odmor, u blizini se nalaze Parga i Preveza. Na 60 kilometara je Lefkada. U centru letovališta, malo “uvučena” od šetališta i plaže i izolovana od buke i gradske vreve je vila Pappa Eleftheria, sa svojim odličnim studijima, lepim malim vrtom i pogledom na more i plažu. Letovanje od 10 noćenja, sa polaskom 16. jula u apartmani sa četiri kreveta košta 500 evra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...