Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου στο Βελιγράδι -- Nedelju grčkog filma“ u Srbiji




Povodom grčkog Predsedavanja Savetu EU, Ambasada Grčke u Beogradu sa zadovoljstvom najavljuje „Nedelju grčkog filma“ u Srbiji, koja će se održati u Kinoteci i Domu Omladine, od 23. aprila do 28. aprila 2014.

Με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, η Ελληνική Πρεσβεία στο Βελιγράδι με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση «Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου» στη Σερβία, η οπ...οία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Απριλίου 2014, στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ταινιοθήκης της Σερβίας και του Κέντρου Νεότητας Βελιγραδίου.

Με τίτλο «Εικόνες από το Παρελθόν, Όραμα για ένα Μέλλον», η Ελληνική Εβδομάδα Κινηματογράφου τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Πολιτισμού της Δημοκρατίας της Σερβία, την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Σερβία και Κέντρο Πληροφόρησης της ΕΕ, το Κέντρο Νεότητας Βελιγραδίου, την Ταινιοθήκη Βελιγραδίου, την Ταινιοθήκη της Ελλάδας, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Βελιγράδι και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Σερβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....