Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

TRAGEDIJA: Navijač Zvezde umro jer niko nije hteo da pomogne! sramota...takvi ste.samo sramota

BEOGRAD - Utehe nema!

Vladimir Ćirković (41) iz Užica, navijač Crvene zvezde, koji je prisustvovao polufinalnoj utakmici Evrokupa između KK Crvena zvezda i KK Uniks iz Kazanja, umro je nakon meča od srčanog udara. Ćirkoviću je, kako saznajemo, pozlilo prilikom izlaska iz Beogradske arene.

Pao na stepeništu

- Kad smo izašli iz dvorane i sišli niz stepenice, Vladimir je pao. Izvadili smo mu jezik, a posle nekoliko minuta prišao nam je policajac. Zvali smo Hitnu pomoć, ali je ekipa došla tek posle 20 minuta. I pre utakmice Vladimir se žalio da mu nije dobro, ali se umio i bilo mu je bolje - rekao je Ćirkovićev prijatelj, koji je s njim bio na utakmici.

Očevici kažu da su u blizini bili policija i Hitna pomoć, ali da niko nije reagovao na vapaje.
- Drugovi su dozivali pomoć, jaukali, ali osim prolaznika niko nije prišao - kaže očevidac.
Kako smo saznali, utakmicu su obezbeđivala dva sanitetska vozila klinike „Dr Ristić“, a kako nam je rečeno, njihova dužnost je da budu u hali dok poslednji navijač ne izađe iz nje.

Odmah smo reagovali

- Čoveku je pozlilo 30 minuta posle meča, a medicinski timovi su se tad već rasformirali. Jedan naš lekar krenuo je kući u uniformi, pa su ga okupljeni pozvali u pomoć. Odmah je pritrčao, a pomogle su mu i kolege iz sanitetskog vozila Žandarmerije. Zajedno su ga prevezli u Urgentni centar - rečeno nam je u klinici „Dr Ristić“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....