Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Αλβανοί ισλαμιστές του ISIL επιστρέφουν για βομβιστικές επιθέσεις στα Βαλκάνια

Αλβανοί, πρώην μέλη του UCK του Κοσσυφοπεδίου καθώς και μέλη του UCK των Σκοπίων, έχουν ενταχθεί στις τάξεις των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIL), και προετοιμάζονται για βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στην περιοχή των Βαλκανίων, αναφέρει η κοσοβάρικη Gazeta Express.
 
Η εφημερίδα που επικαλείται πληροφορίες της, σημειώνει ότι πρόκειται για δέκα Αλβανούς, οι οποίοι συμμετέχουν σε τρομοκρατικές ομάδες της Αλ Κάιντα, προετοιμάζονται εδώ και έξι μήνες προκειμένου να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας στο Κοσσυφοπέδιο, ενδεχομένως και στην Αλβανία.
 
Στόχος τους είναι η επιβολή του νόμου της Σαρία στις χώρες αυτές, όπου πλειοψηφούν οι Μουσουλμάνοι.
 
Στην εκπαίδευση που λαμβάνουν, συμπεριλαμβάνονται οι διδαχές της "τζιχάντ" και του ισλαμικού "παραδείσου", όπου θα πάνε μετά την εκτέλεση της επίθεσης αυτοκτονίας για το έργο του Αλλάχ. Παρακολουθούν διαλέξεις, θρησκευτικές τελετές και στο τελευταίο στάδιο λαμβάνουν ναρκωτικές ουσίες και φάρμακα.
 
Η εφημερίδα του Κοσσόβου, επικαλείται πηγές πληροφοριών, τόσο εγχώριων όσο και ξένων υπηρεσιών.
 
 
Καιρός να φτιαχτεί κέντρο αντιτρομοκρατίας , πληροφοριών και αντιπαρακολούθησης στα Βαλκάνια υπο την καθοδήγηση Ρώσων με ομάδες υποστήριξης σε Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...