Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Στην πρώτη δεκάδα των αντιαμερικανικών χωρών η Ελλάδα: Στην 6η θέση με ποσοστό 63%

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Pew Research Center και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Daily News, μια από τις χώρες που έχουν τα υψηλότερα ποσοστά αρνητικής άποψης για τις ΗΠΑ είναι η Ελλάδα!
Στο πλαίσιο της έρευνας, ερωτήθηκαν 44.000 άτομα από 44 χώρες. Η Ελλάδα είναι μεταξύ των δέκα χωρών που δεν βλέπουν θετικά τις ΗΠΑ, ούσα για την ακρίβεια στην 6η θέση με ποσοστό 63%.
Οι πιο αντιαμερικανοί, σύμφωνα με την έρευνα, είναι οι Αιγύπτιοι και οι Ιορδανοί με 85% και ακολουθούν η Τουρκία με 73%, η Ρωσία με 71% και τα Παλαιστινιακά Εδάφη με 66% ενώ μετά την Ελλάδα βρίσκονται το Πακιστάν με 59%, ο Λίβανος με 57%, η Τυνησία και η Γερμανία με 47%.
Στον αντίποδα, οι Φιλιππίνες με ποσοστό 92% έχουν την καλύτερη άποψη για τις ΗΠΑ. Ακολουθούν το Ισραήλ με 84%, η Νότια Κορέα με 82%, η Κένυα και το Ελ Σαλβαδόρ με 80%, η Ιταλία με 78%, η Γκάνα με 77%, το Βιετνάμ με 76%, το Μπαγκλαντές με 76% και οι Τανζανία και Γαλλία με 75%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pavlos: Ulazak Kosova u Savet Evrope zločin nad srpskim i grčkim narodom

  Podrškom prijemu Kosova u Savet Evrope, grčki poslanici u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) podržavaju kršenje međunarodnog pr...