Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Κόλαση στην Ουκρανία φεύγει επειγόντως το ελληνικό προξενείο

Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014
Tο  Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την άμεση μετεγκατάσταση του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης

Κόλαση στην Ουκρανία με αποτέλεσμα το υπουργείο Εξωτερικών να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για την ασφάλειαμτου προσωπικού του προξενείου της Μαριούπολης.

Πριν από λίγο το  Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την άμεση μετεγκατάσταση του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης με την εξής ανακοίνωση:

«Λόγω της επιδείνωσης των συνθηκών ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αποδέχθηκε την εισήγηση του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Δημήτριου Παπανδρέου, για άμεση μεταφορά της έδρας του Γενικού Προξενείου και προσωρινή της μετεγκατάσταση στην πόλη του Ντνιπροπετρόβσκ, η οποία βρίσκεται εντός της προξενικής δικαιοδοσίας του Γενικού Προξενείου.

Ο κ. Βενιζέλος έδωσε εντολή να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι εκπρόσωποι των Ελληνικών κοινοτήτων για την μεταφορά του Γενικού Προξενείου, το οποίο θα συνεχίσει να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στους Ομογενείς.

Το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Ουκρανικό ΥΠΕΞ, προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια των Ελλήνων Ομογενών που διαβιούν στην Ουκρανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....