Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Autobus sa srpskim turistima zabio se u zid tunela u Grčkoj!

Autobus turističke agencije “Halo tours”, koji je prevozio srpske turiste sa letovanja u Pargi, izazvao je udes u blizini mesta Janjine. Nema povređenih

- Autobusu su pukle dve gume zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u zid tunela. Radimo na tome da iz Janjine stignu grčki autobusi koji će putnike prebaciti dalje u Srbiju - rekli su u agenciji "Halo turs", a prenosi “Telegraf.rs”.
Autobus turističke agencije “Halo tours”, koji je prevozio srpske turiste sa letovanja u Pargi, izazvao je udes u blizini mesta Janjine. Kako nam je saopšteno sa lica mesta nesreća se dogodila oko 5.30 po našem vremenu na 40 kilometara od ovog grčkog grada kada se autobus zabio u zid tunela

Vozilo je pretrpelo je ozbiljna oštećenja, ali na sreću nema povređenih.
- Stojimo na kiši na auto-putu, došla je policija, vozač pokušava da promeni gumu, ali nema dizalicu. Ne znamo dokle ćemo ovde ostati, strašno smo se uplašili – izjavila je jedna od putnica autobusa.
U agenciji “Halo torus” nam je potvrđeno da je došlo do udesa.
- Autobusu su pukle dve gume zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u zid tunela. Radimo na tome da iz Janjine stignu grčki autobusi koji će putnike prebaciti dalje u Srbiju. Taj autobus ne može da nastavi put jer su mu polomljena i prednja i zadnja stakla - rečeno je u agenciji.
Na pitanje kako je moguće da autobusu puknu odjednom dve gume, u agenciji nam je rečeno da se to dogadja.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες