Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΕΤΟΣ !!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΕΤΟΣ !!

από Weatherakias » Πέμ Σεπ 04, 2014 2:15 am


Επιστήμονες από την Ρωσία, προειδοποιούν πως φέτος η Ρωσία και η Ευρώπη, θα βιώσουν αρκετά ακραίες καιρικές συνθήκες τόσο κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, όσο και κατά την διάρκεια του χειμώνα, με πρωτοφανές ψύχος, χιόνια και ισχυρές καταιγίδες.

Γενικότερα, κάνουν λόγω για σταδιακή ψύξη του πλανήτη μας από φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Είναι κάτι που και με άρθρο μας το οποίο μπορείτε να το διαβάστε εδώ: ,σας είχαμε ενημερώσει για το τι ανέφεραν οι Ρώσοι επιστήμονες.

Πάντως, από όσο αναλύσαμε, τόσο τα προγνωστικά μας στοιχεία, όσο και τα προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, διακρίναμε όντως πως η τάση των ψυχρών αέριων μαζών, είναι να κινηθούν φέτος προς όλη την Ευρώπη και ίσως και στην χώρα μας, δίνοντας πολικές συνθήκες με παγερό κρύο, πολλά χιόνια αλλά και πολλές βροχές.

Τα στοιχεία αυτά, αν και μακροπρόθεσμα, δείχνουν πως από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά, ο καιρός θα αρχίσει σταδιακά να ψυχραίνει σε όλη την βόρεια και κεντρική Ευρώπη, με τα χιόνια να κάνουν πρόωρα την εμφάνιση τους, ακόμα και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, ενώ και σε ορεινά τμήματα της χώρας μας ίσως προς τα τέλη Οκτώβρη και αρχές Νοεμβρίου, να πέσουν τα πρώτα χιόνια.

Από φέτος όπως τονίζουν οι Ρώσοι επιστήμονες, θα αρχίσουμε σταδιακά να καταλαβαίνουμε την σταδιακή ψύξη της γης μας, με τον μέσο όρο θερμοκρασίας να πέφτει κατά λίγους βαθμούς Κελσίου, απ' ότι τώρα. Τελειώνοντας, έδωσαν ένα παράδειγμα για τον περσινό χειμώνα, που ήταν ακραίος σε όλη την βόρεια Αμερική, με ισχυρά χιόνια και ψύχος που συναντάται ακόμα και στην Ανταρκτική στον νότιο πόλο. Κάτι τέτοιο περιμένουν φέτος να συμβεί στην Ευρώπη και στην Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες