Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

PRVI SNEG Kopaonik osvanuo beo, na Staroj planini 6 centimetara snega

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde je jutros u sedam časova izmereno nula stepeni i gde trenutno pada sneg umerenog intenziteta, a u mnogim mestima pada kiša.
Danas oblačno, hladno i vetrovito
U Srbiji će danas biti oblačno, hladno i vetrovito vreme, ponegde sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
 
Na visokim planinama se očekuje provejavanje slabog snega. Postepeno razvedravanje tokom noći, prvo u severnim i zapadnim krajevima.
 


Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, povremeno olujne jačine, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od sedam do 12, najviša od 13 do 17 stepeni.
 
U Beogradu će sutra, osim ujutro, uglavnom biti sunčano i hladno. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura oko devet, najviša oko 17.
 

Na Kopaoniku pada sneg, kiša na Zlatiboru

 
Kiša umerenog intenziteta trenutno pada na Zlatiboru, u Kuršumliji, Kruševcu, Leskovcu i Vranju, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Slaba kiša trenutno pada u Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Požegi, Kraljevu, Ćupriji, Nišu, Zaječaru i Dimitrovgradu.
Najtoplije je u Negotinu, gde je izmereno 14 stepeni.
 
U Novom Sadu, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Kruševcu, Chupriji, Nišu, Leskovcu i Zaječaru izmereno je 11 stepeni.
 
Na Paliću, u Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Kraljevu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je 10, Požegi i Kuršumliji devet, na Crnom Vrhu pet, Zlatiboru četiri, a u Sjenici dva stepena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου