Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ебола нови 9/11?

Маестрално спиновање глобалистчких мејнстрим медија из дана у дан обара рекорде Гебелсове пропаганде. Потпуно покривена медијским мраком остаје агресија на Сирију од стране Америке и њених вазала из наци-пакта (nato: North Atlantic Terrorist Organization).
07.10.2014. МАГАЦИН, за ФБР приредила Биљана Диковић
ebola-2
Масакр украјинских фашиста у Одеси 2-ог маја не помиње нико, као ни Малезијски Боинг 777 оборен по налогу Америке од стране украјинске војске, за шта је иначе санкције добила – Русија. Без икаквог питања легитимности остаје терористичко бомбардовање Сирије, без икаквог одобрења не само Уједињених Нација, већ и дозволе Америчког конгреса, а уместо очигледних и логичних питања на којима би медији требало да инсистирају на свакодневној бази, добијамо “испирање полутке мозга ‘ладном водом” масовном хистеријом о еболи.
Медијска припрема терена која већ месецима траје у земљама англо-америчке осовине донеће зараду “великој фарми” од више стотина милијарди петро-долара за исту вакцину која је пре неколико година већ одбијена. Забрињавајуће чињенице, као и обично крију се у ономе о чему мејнстрим медији уопште не извештавају, остављајући отворено само једно питање:

Да ли је ебола нови 9/11 ?

Оригинални вирус хеморалгичне грознице (А98.4) – познат под именом ебола, који се појавио 1976-е у Заиру преношен је искључиво у додиру са крвљу или телесним течностима заражених. Модификована верзија еболе се према истраживањима Канадских стручњака од пре две године преноси  ваздушних путем, на исти начин као обичан, сезонски грип. Због високе смртности заразе једини спас се назире у ребрендираној  вакцини која је одбијена од СЗО пре четири године због недовољне испитаности и потенцијалних нежељених последица.
Битка за богате нафтне и природне ресурсе Афричких држава, која се скривена иза димних завеси спиновања води између Америке и Кине превагнула је у корист Кине, која је инвестицијама својих компанија успела да отргне од Америчког протектората неколико Афричких држава. Када су Америчке мултинационалне корпорације схватиле да губе битку, појавио се спас у виду еболе. Исте државе које су се приклониле Кинеском утицају у региону добиле су на поклон вирус са 90% смртности – сами саберите два и два.
9-11
Чињеницу о Америчком војном присуству у земљама вирусом погођеног региона не помиње ниједан медиј. Америчка војска ће уместо досадашњег батаљона од 250. војника под нама добро познатим изговором “хуманитарне помоћи” послати додатни контигент у рангу бригаде од 3,100. војника – и то за почетак, тако да ће државе регије које су хтеле да сарађују са Кином морати, хтели или не да уживају у чарима Америчког “хуманитаризма”. Кина је одговор за свој покушај мешања у Америчку зону утицаја у Африци добила – “дос” пети октобар у Хонг-Конгу.
Модификована ебола је од самог свог “васкрснућа” од стране Америчких здравствених организација била третирана толико лаички да то изазива сумњу: први оболели су – уместо да буду лечени на војним бродовима били превежени обичним путничким авионом и смештени у студентску болницу у Атланти. Изолација оболелих је била таква да су слободно излазили из крила у коме су се налазили до апарата са чоколадицама и пепсијем. Поред тога што је период инкубације три недеље, заражени су пуштени кућама већ након пар дана боравка, а цео третман им се састојао од капсула анти-биотика. Овај део ћу да нагласим да не прође незапажено: “добар дана докторе, имам еболу – ево ти пеницилин, иди кући и одлежи, попиј неки чај и узми мало лимуна”.
Такозвани “нулти пацијент” који је преминуо у свом стану је стављен на листу чекања од Америчког CDC (центар за контролу и превенцију) од три дана пре него што су дошли да одвезу тело преминулог. Слична ситуација је поновљена у Немачкој, где су заражени доктори туристичким авионом превежени из Африке, а најаве Француских и Британских медија о “скором појављивању заразе” и забране летова наговаштавају још једну у низу глобалистчких манипулација из којих ће они изаћи много богатији на рачун нас који то нисмо – евентуална светска зараза еболе даће наравно свој допринос пројекту депопулације.
Притиснуте пуном тежином  својих више десетина хиљада милијарди нациолног дуга без икакве шансе за отплату, економском рецесијом којој се не назире крај, девалвацијом вредности националних валута, глобалистичка елита ће се окренути ономе у чему једино има успеха – призивањем јахача апокалипсе у виду нових ратова, атентата, економског колапса, модификованих куга и колера. Сетите се филма “12 мајмуна” – Холивуд је увек ту да нас на време психички припреми да прихватимо као нормално све што нам се сервира.
Анонимни извори упозоравају на могућност новог “False Flag” изрежиране хорор-ситуације према којој ће чак и фамозни 9/11 изгледати као дечја игра. На ЦНН-у можете видети срцапарајуће приче о несталом мачету, али не и чињеницу да из Америчог арсенала недостају нуклеарне бојеве главе, у смислу – нема их уопште, а председник Хусеин и његов “ђока” (dick) Чејни су већ јавно најавили нуклеарку на Менхетну. Из “демократизиране” Либије са аеродрома Триполи недостаје 11 путничких авиона – испред којих су правили “селфије” омиљени Амерички непријатељи ИСИС. Баражна ватра глобалистичких медија о Трећем Светском рату као начину за излаз из кризе (Њу Јорк Тајмс) је можда и најискренији показатељ какве планове самопрокламовани владари света и врховни “заповедник Гулага” имају за нас – који нисмо у њиховим плановима.
Надајмо се да чак ни морбидној неоконс изопаченој логици глобалиста неће пасти на памет да шамар, који су Срби из руке Гаврила Принципа опалили тадашњем светском поретку, не врате нокаутом измрцвареној Србији приликом најављене посете Руског Председника – бивши помоћник Америчке Ал-ЦИА-иде Херберт Мајер је већ јавно позвао на ликвидацију Путина чиме би и де факто била уклоњена последња препрека за нови светски поредак.
Suma sumarum: будете ли уз прву јутарњу кафицу, на телевизији гледали нукларну печурку негде у Америци или неке Боинг 777 како се закуцавају у зграде, немојте бити превише изненађени. Да ли ће мој омиљени председник остати упамћен само као “нобеловски” или по надимку муБарак Ебола – показаће време које је пред нама.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pavlos: Ulazak Kosova u Savet Evrope zločin nad srpskim i grčkim narodom

  Podrškom prijemu Kosova u Savet Evrope, grčki poslanici u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) podržavaju kršenje međunarodnog pr...