Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Раму прогласити „персоном нон грата“ – одмах!

Покрет Двери тражи да премијер Албаније Еди Рама без одлагања буде проглашен за персону нон грата и да буде протеран из Србије због отворених напада на Устав Републике Србије и непоштовања српског народа и државе.



Уколико Влада Србије дозволи да овај промотер и извођач радова на пројекту „велике Албаније“ остане у нашој земљи – и то у посети Прешеву као новом центру албанског сепаратизма –то ће значити, не само да Влада није у стању да штити уставни поредак и територијални интегритет Србије, већ и да активно учествује у стварању Велике Албаније.
Оцена премијера Александра Вучића да Рамин позив (да Србија прихвати независност „Косова“) представља провокацију, само је доказ да премијер није дорастао свом задатку – јер премијер не служи да би се својој јавности жалио да га неко провоцира – већ да државнички не дозволи да било ко удари на суверенитет наше земље. Еди Рама је у својој изјави о независности Косова и Метохије у сред Београда био бахат таман онолико колико је Вучић био снисходљив што му је уопште пружио прилику да у Београд дође и изговори то што је изговорио и што га није одмах испратио кући. После једног понижења на фудбалској утакмици у режији Раминог рођеног брата дошло је друго и то на званичном сусрету представника две државе.
Рама је радио свој посао и промовисао интерес Албанаца, али наш премијер и цела његова Влада, не само да нису заштитили интерес Србије, већ су у интересу Албанаца дозволили да се Рама шета по Прешеву – а Прешево је Раму дочекало венцима и цвећем на месту споменика терористима ОВПБМ!
Покрет Двери је упозорио Владу Србије да не зове Раму у посету, јер је циљ његовог доласка био најављен дроном са заставом „велике Албаније“. Влада се о наш позив оглушила и омогућила ново понижење и вређање Србије, а сада сви виде да Рама није смео бити позван. Међутим, много је опасније што је Влада Србије омогућила данашњи одлазак Раме у Прешево, његово митиновање и подјаривање сепаратизма и дестабилизације овог дела Србије!
Још једном се потврдило да слепо извршавање налога добијених од Вашингтона и Брисела каква је Рамина посета води само даљем понижавању Србије и Српског народа.
Упозоравамо Владу да кукњава више не пролази и сматрамо да пошто очигледно не могу да обезбеде стабилност, безбедност и уставни поредак земље - чак ни низом реконструкција и замене министара – онда је време да се „реконструише“ главни конструктор овакве јалове власти.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου