Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Σύντομα στο Βελιγράδι πρόκειται να πραγματοποιηθεί διεθνής έκθεση επίπλων

Čet, 11/06/2014 - 20:15 -- MRS
s
Από τις 10 έως τις 16 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 52η Διεθνής έκθεση επίπλων και εσωτερικής διακόσμησης, και, επίσης αι η συναφής Διεθνής έκθεση μηχανοκατασκευών, εργαλείων και υλικών αναπαραγωγής για τη βιομηανία ξυλείας. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 300 περίπου εκθέτες, ένα τρίτο από τους οποίους έρχεται από το εξωτερικό.
«Η εφετινή έκθεση επίπλων στο Βελιγράδι πρόκειται να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες τάσεις στην επιπλοβιομηχανία, στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης, της διαφήμισης των προϊόντων της επιπλοβιομηχανίας, αλλά και μεγάλη ποικιλία διαφόρων μηχανοκατασκευών και εργαλείων για την επεξεργασία του ξύλου»,- λέει η κυρία Mirjana Lukić, ένας από τους διοργανωτές.
Σύμφωνα με τα λόγια της, πρόκειται να παρουσιαστούν όλα τα είδη επίπλων, νεώτερης παραγωγής, καθιστικά, κρεβατοκάμαρες, δωμάτια για τα παιδιά, έπιπλα για τις κουζίνες και για τα λουτρά, λευκά είδη και έπιπλα του γραφείου.
Η εφετινή 52η Διεθνής έκθεση επίπλων στο Βελιγράδι πρόκειται να πραγματοποιηθεί με τίτλο «Να χαρεί το σπίτι σας», και σ’αυτήν θα παρουσιαστούν εκατό περίπου εκθέτες από 15 χώρες του κόσμου, δηλ. από την Ελλάδα, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Τσεχία, την Τουρκία, την Πολωνία, την Κίνα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και από την ΠΓΔ της Μακεδονίας. Ξεχωριστές εκθέσεις επίπλων, στα εθνικά τους περίπτερα, πρόκειται να παρουσιάσουν η Σλοβενία και η Κροατία.
Από τις σερβικές βιομηχανίες επίπλων πρόκειται να παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων η «Atlas», η «Dalas», η «Matis», η «Radović eneterijer», η «Inko Home Art», η «Mahagoni Deko» και ορισμένες άλλες εταιρίες, ενώ ο γενικός χορηγός της έκθεσης είναι η επιπλοβιομηχανία «Numanović» από τη σερβική πόλη Νόβι Πάζαρ, που αποτελεί έγκυρο παραγωγό μοντέρνων έπιπλων υψηλής ποιότητας και συμμετέχει, ήδη επί μερικές δεκαετίες, τακτικά στη Διεθνή έκθεση επίπλων, του Βελιγραδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Шпанци и Мађари неће гласати за пријем тзв Косова у Савет Европе

  Министарство спољних послова Шпаније потврдило је да ће та земља задржати своју позицију према Приштини по питању чланства у Савету Европе...