Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

СРПСКИ САБОР ЗАВЕТНИЦИ: 24. марта у 12:44 у Кнез Михаиловој улици – Јавна конференција и почетак кампање „Србија никада у НАТО“

никад у нато заветници

У уторак, 24. марта у 12:44 у Кнез Михаиловој улици, код бившег ресторана „Руски цар“ Српски сабор Заветници одржаће јавну конференцију за новинаре и најавити почетак кампање „Србија никада у НАТО“.

Грађани ће имати прилику да потпишу проглас и платформу која позива на окупљање свих оних који се противе даљој предаји државних атрибута Србије и интеграцији у Евроатлантски војни савез.

На годишњицу од почетка НАТО агресије активисти покрета у Кнез Михаиловој ће организовати и перформанс подсећања на жртве бомбардовања.

zavetnici3-620x330

Проглас: СРБИЈА НИКАДА У НАТО!

У данима када се сећамо жртава НАТО агресије, српско државно руководство у Бриселу, у штабу окупације Србије, поклања и последње остатке наше државности и пристаје на ултиматуме на које не би пристала ниједна суверена и слободна земља.
Србија се налази на корак до званичног приступања у НАТО пакт! Влада Србије и њени министри озваничили су 18. марта у Бриселу Индивидуални партнерски акциони план као највиши облик сарадње са Евроатлантским војним савезом и предали у руке НАТО пакта целокупну војну инфраструктуру, а војницима НАТО алијансе омогућили посебан статус и слободно кретање док бораве на српској територији. Слободним транзитом НАТО трупа кроз Србију наша земља се у потпуности потчињава политичким и војним директивама из Пентагона и Брисела , а остаци српске војске и полиције стављају се у службу окупатора.
Највећем пријатељу и историјском савезнику Србије, Руској Федерацији, окрећу се леђа, а званична Србија се сврстава на страну оних који свакодневно прете отвореним сукобима широких размера и отварају нова жаришта по Европи и свету.
Потписом у Бриселу обнавља се неуставни Софа споразум, који српску војску своди на голо средство у рукама америчког империјализма, а грађане Србије препушта на милост и немилост НАТО војницима, ускраћујући им на тај начин елементарно људско право на слободу кретања и личну безбедност.
Перфидним избегавањем скупштинске процедуре и уставних механизама српска Влада, не само да је заобишла резолуцију о војној неутралности, већ је игнорисала и већинску вољу народа који је одлучно против интеграција у НАТО пакт.
Државно руководство склапа савезе и партнерства са онима који су бомбардовали Србију касетним бомбама и осиромашеним уранијумом, убијали децу, рушили мостове, прогонили народ, а Србе светској јавности приказивали као злочинце!
Поштовани грађани Србије, ми позивамо све оне који су забринути за судбину земље и опстанак народа, српске интелектуалце, ветеране и хероје, домаћине, омладину, наше Србе у расејању, да заједно подигнемо глас против НАТО окупације Србије и саборно окупимо у одбрани српских националних интереса.
Позивамо све оне који нису заборавили наше хероје на Кошарама, на војнике који су дали живот у одбрани Србије од НАТО пакта, на невину жртву Милице Ракић, на страдање труднице Љиљане Спасић у Нишу, на хиљаде убијених и прогнаних, да не дозволимо да оно што НАТО пакт није успео у рату, данас учини марионетска власт на челу Србије!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...