"Država da stane na put huliganima"


Direktor Superlige Vladimir Bulatović rekao je da sukobima na fudbalskim utakmicama u Srbiji mora da se stane na put.

Starsportphoto
Starsportphoto
Bulatović je poručio da će kazne za 148. večiti derbi uskoro biti donete.
"Sve je viđeno već dosta puta i sutra ću imati izveštaj delegata i komesara za bezbednost. Nemoćni smo u situacijama kada se prave neredi na stadionima, iako radimo sve što je do nas. U prošlosti smo sankcionisali stadione Crvene zvezde i Partizana, ali problem se ne rešava kod nas", rekao je Bulatović Tanjugu.
On je dodao da se određene stvari konstantno ponavljaju i pozvao državu da primeni Zakon.

"Sve što je do nas uradili smo, ali, iako zvuči kao fraza, država mora da stane na put. Zar mora neko da pogine da bi se reagovalo? Krajnje je vreme da se dozovemo pameti, a ne da strepimo pred početak svakog derbija, koji je postao devalviran. Svi incidenti moraju da se adekvatno sankcionišu, sve ostalo je prazna priča", kazao je direktor Superlige.

Bulatović je kao dobru stranu duela između Crvene zvezde i Partizana apostrofirao ponašanje fudbalera i stručnih štabova na terenu.

"Učesnici su dali veliki doprinos da meč kasnije protekne u fer i korektnoj atmosferi. Bar su oni u celokupnoj situaciji bili na nivou. Više bih voleo da se priča o njihovim potezima, nego o dešavanjima na tribinama", zaključio je Bulatović.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ZAŠTO SE PRIKRIVA LEK PROTIV RAKA?

Σερβία: Άραβες "κατέλαβαν" το λιμάνι του Νόβισαντ

ΥΠΕΘΑ: Στη Σερβία ο Αποστολάκης για τη μέρα της νίκης