KRITIČNO: RUSI TVRDE- Amerika se sprema da nas napadne munjevitim udarom, sa 7.000 raketa istovremeno!

Film Arkadija Mamontova „Štit Rusije” o tome kako se tokom poslednjih godina u Sjedinjenim Američkim Državama aktivno radi na razvoju koncepcije „Munjevitog globalnog udara”.  Jedan sat nakon što dobiju naređenje svog predsednika, Amerikanci mogu da napadnu cilj bilo gde na planeti.
500
Mi u Rusiji razmišljamo na svoj način, odlučujemo na svoj način i čuvamo naš nacionalni interes. To veoma nervira i ljuti globalnu imperiju. Ona smatra da je njeno mesto na zemlji najvažnije i da svi moraju da joj se potčine. A za one koji to ne žele postoji mera prinude. Američki imperijalisti razradili su koncepciju munjevitogog globalnog udara.
A mi, – čime ćemo odgovoriti?
Do 2016. američke oružane snage mogu da koncentrišu moćnu grupaciju krstarećih raketa, više od 7.000 jedinica, pored granica Rusije. Upravo taj plan su Amerikanci nazvali munjevitim globalnim udarom.
Krstareće rakete lansiraće istovremeno iz raznih pravaca.
Pet hiljada tomahavka poleće sa nosača na moru, ostale poleću iz operativnih regiona. Takav plan već postoji. Ruska PVO jednom nedeljno izvodi vežbe slične borbenim dejstvima.
Legendarni maršal Žukov rekao je jednom prilikom: „Teška nevolja očekuje zemlju koja neće moći da odbije vazdušni udar protivnika”.
Ovo su sistemi S-400, najsavremenija sredstva protivvazdušne odbrane Rusije. Potrebno im je svega pet minuta da budu spremni za odbijanje napada munjevitog globalnog udara.
Odbranu od munjevitog globalnog udara čine najsavremeniji sistemi S-400 „Trijumf”, koji se već isporučuju ruskim trupama. Nebo iznad centralnog industrijskog regiona zemlje zaštićeno je ovim sistemima. Ključni element vazdušno-kosmičke odbrane Rusije predstavlja holding koncern „GOZ Almaz-Antej” formiran 2002.
Upravo „Almaz-Antej” proizvodi čuvene sisteme S-400 i budući sistem S-500. Koncern je okupio 60 naučno istraživačkih institucija i fabrika. Na stvaranju raketnog štita Rusije radi 90.000 ljudi.
Jan Novikov, generalni direktor koncerna PVO „Almaz-Antej”:
500
Ako govorimo o značaju naših sistema koje sada isporučujemo i razvijamo, onda je to neosporno štit.
U slučaju globalnog konflikta neće biti pobednika, nuklearni arsenal pocepaće našu zemaljsku kuglu više nego jednom. Mi treba da pokažemo protivniku da možemo da odbranimo svoje najviše karike komandovanja i sredstva uzvratnog udara. Ako protivnik shvati da neće uspeti da nas obezglavi, onda on nikad neće krenuti u konflikt.
Obuhovska fabrika odbrambene industrije u Sankt Peterburgu. Još u carsko vreme ova fabrika je proizvodila naoružanje za rusku imperatorsku armiju. Ona je danas vodeće preduzeće severozapadnog regionalnog centra koncerna i elita radničke klase.
Mihail Podvjaznikov, generalni direktor „GOZ Obuhovski zavod”:
500
Proizvodi su apsolutno drugačijeg kvaliteta, proizvodnja radi na potpuno drugačijim principima i najmoderniji projekti koji postoje u inženjerskoj misli u Rusiji mogu se realizovati. To nije bilo moguće da se radi sa starom opremom, takvom kao što je oprema za merenje ili ispitivanje. Pri tom, želim da naglasim da je, na primer, u sektoru za probna ispitivanja koji će ove godine biti otvoren, sva oprema domaće proizvodnje, što je veoma važno, u njemu nema ni jednog uvoznog instrumenta.
Već nekoliko decenija protiv naše zemlje  priprema se operacija pod šifrovanim nazivom „Džinovsko koplje”. Iznenadni koncentrisani udar krstarećim raketama iz severnog, južnog i istočnog pravca. Neprijatelj mašta da tim kopljem pogodi u samo srce Rusije.
Anatolij Ševčenko, načelnik štaba 4. divizije PVO, pukovnik:
500
Ja sam vojnik iz vremena Sovjetskog Saveza. Još tada je postojao program „Džinovsko koplje”, dakle, udar sa severa, severnog pola… Sovjetski Savez se tada spremao za to. U istoriji se malo šta novo dešava, sve se na neki način vraća, ali na novom nivou, nove baze, naoružanje i tehnika i mi se takođe pripremamo da izvršimo zadatak u novim uslovima.
Za sistem protivvazdušne odbrane krstareće rakete su svakako težak zadatak, ali uprkos tome moćne protivavionske rakete sa automatizovanim sistemima za upravljanje i sa moćnim sredstvima protivvazdušne odbrane omogućavaju da se ti zadaci pouzdano rešavaju, pri tom, od momenta otkrivanja do uništenja krstareće rakete može da prođe samo nekoliko minuta.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ZAŠTO SE PRIKRIVA LEK PROTIV RAKA?

Σερβία: Άραβες "κατέλαβαν" το λιμάνι του Νόβισαντ

ΥΠΕΘΑ: Στη Σερβία ο Αποστολάκης για τη μέρα της νίκης