Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

OVO SU NAJBOLJI IZBORI ZA LETO 2015: ''Travelland'' vam predstavlja Grčku i Italiju!

U turističkoj agenciji Travelland možete izabrati putovanje za bilo koju destinaciju. Ipak, najveći broj gostiju putuje u toku leta jer leto je godišnje doba kada imamo najviše vremena i to je godišnje doba koje svi najviše volimo!

Sicilija
Foto: Wikimedia/Goldmund100
Turistička agencija Travelland je godinama unazad lider u oblasti turizma. Kao ozbiljan turoperator sa dugogodišnjim iskustvom iz sezone u sezonu se trudi da svojim gostima pruži najbolju i najraznovrsniju ponudu turističkih aranžmana. Iako specijalizovana za destinacije u Grčkoj, poslednjih godina sve više obogaćuje svoju ponudu a sve po željama svojih dugogodišnjih i sve većeg broja novih gostiju.
U turističkoj agenciji Travelland možete izabrati putovanje za bilo koju destinaciju. Ipak, najveći broj gostiju putuje u toku leta jer leto je godišnje doba kada imamo najviše vremena i to je godišnje doba koje svi najviše volimo.
Kao HIT OVOGA LETA izdvajamo letnje avio aranžmane za KRF i SICILIJU. Krf je destinacija koju naši gosti poznaju i većina njih se svakoga leta vraća.  Agencija Travelland čini putovanje još lakšim te uvodi u svoju ponudu putovanje avionom. Hotelska ponuda je velika ali posebno moramo izdvojiti Scheria Hotel 2* Dasia koji je mali porodični hotel i nalazi se na plaži. Našim gostima su omiljeni i hoteli Eliana Hotel 2* Dasia i naročito Victoria Hill 3* uz uslugu polupansiona. Gosti imaju mogućnost da letuju po ceni već od 205eur po osobi.
Sicilija je odavno omiljena letnja destinacija, a sada je dostupna i u agenciji Travelland uz avionski prevoz. Prema kritikama gostiju, kao preporuku izdvajamo Alexander hotel 3*, ali takođe i hotele Borromeo resort 4*, Corallo hotel 4*, Sporting Baia hotel 4* koji se nalazi na samoj plaži i naravno Villa Esperia hotel 4* koji je takođe omiljen među gostima. Letovanje na Siciliji avionom možete sebi priuštiti po ceni već od 389eur po osobi.
Naravno, nikako ne smemo zaboraviti i ostatak ponude a naročito omiljenu destinaciju, zaštitni znak agencije Travelland – Grčku. Krf je svakako hit, ali hoteli i apartmani na poluostrvu Halkidiki će uvek biti letnja kuća naših gostiju. Osim Halkidikia, gosti agencije Travelland vole boravak u hotelima na obalama Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostvru Samotraki, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpskoj regiji.
Travelland obezbeđuje avio aranžmane i za ostale destinacije u Grčkoj. Tu su ostrva Zakintos, Skiatos, Rodos, Krit i Kos.
Kada govorimo o Halkidikiu, moramo izdvojiti favorite a to su Atrium Hotel 3* Pefkohori, koji dočekuje goste uz neverovatan popust do 43% i Theoxenia hotel 4* Uranopolis koji nudi popust do 38%. Inače, ove godine gosti imaju zaista jedinstvenu priliku da iskoriste pravu LAST MINUTE AKCIJU i rezervišu smeštaj u omiljenom hotelu i to uz NEVEROVATAN POPUST DO PREKO 40%. Najveći popusti traju za rezervacije do 15.05.2015. ZATO TREBA SVAKAKO POŽURITI I BITI PRVI.
Posebnu pažnju poklanjamo i dalje većim porodicama, pa tako SAMO U TRAVELLANDU možete izvršiti rezervaciju hotela u kojima DVOJE I TROJE DECE LETUJU GRATIS.
Agencija Travelland godinama ima najbolju ponudu apartmana na Halkidikiju, a posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen među korisnicima apartmanskog smeštaja. Naravno, u ponudi su i ostala mesta popularnog poluostrva Halkidiki: Hanioti, Kalitea, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos, ali i prelepi Metamorfozis.
Kada govorimo o apartmanima, pripremili smo POSEBNU SUPER AKCIJU PAKET ARANŽMANA za dve, tri i četiri osobe u apartmanima u Nea Rodi, Polihronu, Pefkohoriu, Kalitei, Haniotiu i Jerisosu. Uračunat je autobuski prevoz, a cene su već od 60eur po osobi. SUPER AKCIJA TRAJE SAMO DO 15.05.2015. ISKORISTITE OVAJ MOMENAT.
U ponudi turističke agencije Travelland su i druge destinacije za letovanje. Tunis je već popularna destinacija, a našim gostima su na raspolaganju hoteli u mestima Hammamet, Port El Kantaoui, Sousse, Mahdia i Skanes.
Foto: wallpaperswiki
Foto: wallpaperswiki
Egipat je i ove goidine popularan, a gosti posebno vole Hurgadu kao destinaciju.
Turska je destinacija gde naši gosti takođe rado letuju. Ove godine naši gosti imaju priliku da rezervišu autobuske aranžmane za Sarimsakli ili Kušadasi.
Oni koji bi malo drugačiju destinaciju imaju priliku da letuju u Španiji, tačnije na Majorci i to u mestima Santa Ponsa, Palma Nova, Magaluf, Arenal, Kan Pastilja, Kala Major ili Kala Dor.
Foto: cajedlickova.cz
Foto: cajedlickova.cz
Treba požuritii i iskoristiti sve povoljnosti, pošto će najveći popusti i akcije trajati samo do 15.05.2015. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu naše agencije u Dobračinoj 43 u Beogradu kako bismo Vam izašli u susret na najbolji mogući način. Odaberite svoju destinaciju  na internet prezentaciji turističke agencije Travelland i iskoristite pravu priliku za rezervaciju svog putovanja. Dobrodošli!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες