Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Πριν το ματς με τη Βαρντάρ, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν ελληνική και σερβική σημαία στην εξέδρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Όσο «μπαρούτι» αναμενόταν αποδείχθηκε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Βαρντάρ. Με τις προφανείς εθνικές ιδιαιτερότητες να καθιστούν ούτως ή άλλως υψηλής επικινδυνότητας την αναμέτρηση, η ατμόσφαιρα είχε φορτιστεί ακόμα περισσότερο με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που την παρουσίαζαν ως το μεγαλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών.

Εκτός, δε, των πληροφοριών για πριμ μαμούθ στους γηπεδούχους σε περίπτωση πρόκρισης (100.000 ευρώ), το κλίμα έγινε ακόμα πιο τεταμένο, όταν μερίδα οπαδών της Βαρντάρ πέρασε νωρίς το απόγευμα απ’ το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι περίπου 150 του ΑΠΟΕΛ και προκάλεσε επεισόδια.

Δυστυχώς όμως η ένταση δεν έλειψε ούτε από τις εξέδρες. Κι αυτό διότι πριν την έναρξη του αγώνα, φίλοι της κυπριακής ομάδας κρέμασαν στα κάγκελα μια ελληνική και μια σερβική σημαία -ενέργεια που θεωρήθηκε προκλητική από τους γηπεδούχους. Ακολούθησε λοιπόν επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του γηπέδου, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξαν διαπληκτισμοί, φτυσιές και επεισόδια που ευτυχώς τέθηκαν έπειτα υπό έλεγχο.



inner

inner

inner

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....