Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η μάστιγα της εποχής: οικονομία, μεταναστευτικό, τρομοκρατία




1) ο πρωθυπουργός της Σερβιας Βουτσιτσ κατηγόρησε την Ελλάδα για την πολιτικη της στο μεταναστευτικό. Όπως και πολλοί άλλοι ηγέτες ξενων κρατών. Δεν έχουν και άδικο. Αφησαμε τη κυρά Τασια να διαχειριστει το μεταναστευτικό.
2) Η ουγγαρια κατεβαζει στρατό και κλεινει τα σύνορα. Το ίδιο και οι βουλγαροι. Και αφησανε τα καλα και υπόδουλα παιδια( σερβια,Ελλάδα) να υποδεχονται χιλιαδες προσφυγες και να διαχειριστούν τους λαθρομεταναστες. . οι δε ελληνες γιατι χρωστουν πολλα δις απο δάνεια, οι δε σέρβοι στην προοπτική εισόδου της χωρας στην Ε.Ε.
3) Καθε 6μηνο και εκλογές στην Ελλάδα. Τραγικές και γελοίες καταστασεις βιωνει η χώρα με τους ανυπαρκτους  πολιτικους της.
4)οι νέοι στην Ελλάδα θα απέχουν απο τις εκλογές οποτε και αν τις κανουν. Χιλιαδες μηνύματα απο νέους  σε ολη τη χώρα. Οργη και αγανάκτηση για το σάπιο πολιτικο κατεστημενο συστημα
4) γέμισε πρακτορες η Αθήνα. Προχωρά ς και βλεπεις απιθανους τυπους δίπλα σου. Η χαρα του πρακτορα και των ξενων υπηρεσιων είναι η Αθήνα
5) νέα μετρα, νέοι φόροι, νέα χαρατσια, νέα μνημονια Στο πατο σας...... Το δημοψήφισμα γιατι έγινε ρε αλήτες ψεύτες?
6) Δραματικη και η οικονομικη κατασταση στη Σερβία. Ανεργία και απελπισία.. Και εκει το σάπιο πολιτικο συστημα δεν έχει κανει τίποτα για τη χώρα. Μονο η πορεία της χώρας στην Ε.Ε. είναι ο στοχος. Τον λαο τον ρωτησατε?
7) ο πρόεδρος πουτιν παιρνει σοβαρες αποφασεις για Συρία, τρομοκρατια και μεταναστευτικο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου