Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο βουλγαρικός στρατός στα σύνορα για αντιμετώπιση των μεταναστών . Μόνο στην Ελλάδα απομακρυναμε τον στρατό και αφησαμε την κυρα Τασια με τις μπούρδες της

Αύγουστος 21, 2015.

Η αύξηση των προσφυγικών κυμάτων στις γειτονικές χώρες, ώθησε το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών να ασφαλίσει περαιτέρω τα βουλγαρικά σύνορα.



Επίγειες δυνάμεις του στρατού να βοηθήσουν το έργο της συνοριακής αστυνομίας για την ασφάλεια των συνόρων.

Μένει να καθοριστούν τα καθήκοντα των θεσμικών οργάνων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο, παρά την αύξηση στις γειτονικές χώρες, στη Βουλγαρία δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή.



Η υπουργός Εσωτερικών  Ρουμιάνα Μπατσβάροβα, διευκρίνισε ότι ο βουλγαρικός στρατός θα προβεί σε κοινές δράσεις με τη μεθοριακή αστυνομία για την καλύτερη πρόληψη των συνόρων Βουλγαρίας- Ελλάδας και Βουλγαρίας – Σκοπίων.

Το θέμα για την κατανομή περισσότερων πόρων δεν σχολιάστηκε, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών.

Τα βουλγαρικά μέτρα λαμβάνονται μετά την πρωτοφανή παράνομη είσοδο μεταναστών από τα ελληνικά σύνορα προς το έδαφος της πΓΔΜ και την ανεξέλεγκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε, αναγκάζοντας την επέμβαση του στρατού των Σκοπίων στην περιοχή της Γευγελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...