Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Na autoputu kolona vozila duga 10 kilometara


apel Javnog preduzeća Putevi Srbije

Beta | nedelja, 02.08.2015. | 14:16

Putevi Srbije:Koristiti alternativne pravce umesto autoput na deonici Beograd Niš
Javno preduzeće Putevi Srbije apelovalo je danas na sve učesnike u saobraćaju da zbog velikog broja vozila koja u tranzitu prolaze kroz Srbiju auto-putem, posebno deonicom Beograd – Niš koriste alternativne putne pravce, i da budu oprezni i obrate pažnju na radove na putu, poštuju ograničenja brzine i saobraćajnu signalizaciju.

Kako javlja reporter Bete, kolona vozila duga oko 10 kilometara formirala se danas na autoputu Beogra-Niš kod Velike Plane, zbog radova na putu.Vozila koja se kreću iz Beograda prema Nišu provode oko jedan i po sat u koloni.

Na autoputu kod Velike Plane u toku je obnova mosta i kolovoza, pa se vozila tim delom puta kreću naizmenično jednom trakom.

U saopštenju JP Putevi Srbije navodi se da je zadržavanje na naplatnoj stanici Velika Plana - zbog radova na sanaciji mosta kod Velikog Orašja od 20 do 30 minuta.

Na naplatnoj stanici Nais - Niš čekanje je od 10 do 15 minuta, dok je na naplatnoj stanici Bubanj potok čekanje oko 15 minuta, a od podneva se očekuje povećan protok vozila.

U saopštenju JP Putevi Srbije navodi se da se zbog radova na "rehabilitaciji dela auto-puta i uobičajenih sezonskih gužvi i velikog protoka vozila posebno, u smeru od Beograd ka jugu i jugoistoku, posebno ka Bugarskoj može desiti mestimično slabiji protok vozila na pojedinim mestima".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες