Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Na Horgošu i Batrovcima višesatna čekanja


Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Beta | nedelja, 09.08.2015. | 10:45

Osetno veći broj vozila je tokom dana moguć i na manje frekventim graničnim prelazima kao što su "Bački Vinogradi", "Đala", "Bajmok" i "Horgoš II"
U Srbiji je danas pojačan intenzitet saobraćaja na svim važnijim i frekventnijim putnim pravcima, a na graničnim prelazima i naplatnim rampama su zbog turističke sezone moguća duža zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima uprave Granične policije trenutna zadržavanja putničkih vozila na prelazu "Horgoš" je na izlazu oko tri sata dok se na ulazu čeka oko pola sata. Na prelazu "Batrovci" s Hrvatskom na izlazu iz Srbije zadržavanja su višesatna, a kolone duge.

Osetno veći broj vozila je tokom dana moguć i na manje frekventim graničnim prelazima kao što su "Bački Vinogradi", "Đala", "Bajmok" i "Horgoš II", a AMSS savetuje koršćenje prelaza kao što su "Kelebija" ili "Bački Breg".

Na prelazima"Šid", "Sot" i na prelazima s Crnom Gorom i Makedonijom čeka se oko 30 minuta, a na prelazu s Bugarskom "Gradina" na ulazu u Srbiju oko sat.

Na auto-putu E-75, između petlji "Dobanovci" i "T6", u smeru Šid-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna kolovozna traka za vreme obaljanja radova, od 7.00 do 17.00 časova.

Na državnom putu IB reda br. 44 i IIA reda broj 158, u zoni radova na deonici Grdelica - Caričina dolina, ograničeno je kretanje vozila.

Zbog interventnih radova na rehabilitaciji nadvožnjaka kod Kovilja na državnom putu IA reda br.1 saobraćaj se u oba smera odvija samo zaustavnim trakama.

Zbog radova na mostu preko pruge kod Velikog Orašja na auto-putu E-75 za saobraćaj je zatvorena desna strana auto-puta, smer Beograd-Niš i saobraćaj se preusmerava u preticajnu traku leve strane auto-puta.

Na državnom putu IB reda br. 22 Kraljevo-Ušće, kod mesta Polumir, od 07.00 do 16.00 časova povremene su potpune obustave saobraćaja u oba smera, u trajanju od 20 minuta, na svakih sat vremena.

Izmenjen je saobraćaj na državnom putu I B reda na deonicama Mali Zvornik - Ljubovija, Užice - Kostojevići - Rogačica - Okletac, Kruševac –Razbojna, Požarevac - Majdanpek – Negotin, Prosek - Crvena reka, Svrljig-Malča i na auto-putu E80, Niš – Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες